Havza’da ürün tanıtım fuarına yoğun ilgi

Havza’da ürün tanıtım fuarına yoğun ilgi

Havza İlk Kıvılcım Kadın Üretim Kooperatifi ürün tanıtım fuarı yoğun ilgi gördü.

A+A-

Atatürk ve silah arkadaşlarının Havza'ya gelişinin 105. yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Termal Turizm Festivali etkinlikleri kapsamında Havza Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve Havza İlk Kıvılcım Kadın Üretim Kooperatifi ürün tanıtım fuarı yoğun ilgi gördü.

 

 

Festival kutlamaları kapsamında Kevser Parkında Havza OSB ve Havza İlk Kıvılcım Kadın Üretim Kooperatifi tarafından ürün tanıtım fuarı düzenlendi.

Havza OSB’de üretim yapan firmaların ürettikleri ürünler ile Havza İlk Kıvılcım Kadın Üretim Kooperatifi üyesi kadınların üretimi olan ürettikleri el ürünlerinin sergilendiği fuarda ayrıca Havza Muzaffer Tahmaz Özel Eğitim Uygulama Merkezi tarafından merkezde eğitim gören özel öğrenciler tarafından üretilen ürünlerinde sergilendiği bir stant açıldı. Stantları çok sayıda vatandaş ziyaret etti.

Ürün Tanıtım Fuarını ziyaret eden Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat Havza’da üretimi yapılan ürünlerin sergilendiği fuara katılanlara teşekkür etti.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Havzanın OSB ile doğru orantılı büyüme eğilimine girdiğini belirterek; “ Havza OSB’de üretilen ürün çeşitliliği arttıkça Havza’da istihdam artacak. Bir hayal olarak başlanan Havza OSB artık firmaları ile ihracat yapan ve ekonomiye destek vermekte. İnşallah kısa süre içerisinde doğalgaz arzının sağlanması ile Havza OSB daha da büyüyecek. Öte yandan üreten kadınlarımızın desteklenmesi içinde her zaman elimizden geleni yaptık yapmaya devam edeceğiz. Temennimiz bu fuarın önümüzdeki yıllarda önce ulusal boyutta daha sonra ise uluslararası hale gelmesi.”dedi.

Kaymakam Ayvat ve Belediye Başkanı İkiz stantları gezerek firma yetkililerinden ürünler hakkında bilgiler aldılar.

Ürün tanıtım fuarını Kaymakam Ayvat ve Belediye Başkanı İkiz’in yanı sıra Havza Milli Eğitim Müdürü Mehmet Oğuz Ertuğ, Havza OSB Müdürü Hasbi Altuntaş, protokol üyeleri ve vatandaşlar ziyaret ederek gezdiler.

 

havzada-urun-tanitim-fuarina-yogun-ilgi.pnghavzada-urun-tanitim-fuarina-yogun-ilgi-001.pnghavzada-urun-tanitim-fuarina-yogun-ilgi-002.pnghavzada-urun-tanitim-fuarina-yogun-ilgi-003.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.