Havza’da  TDP’den öğretmen ve öğrenci velilerine bilgilendirme

Havza’da  TDP’den öğretmen ve öğrenci velilerine bilgilendirme

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü uygulama konulan “Tedbir Elimizde” projesi kapsamında,

A+A-

 Havza Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polisli Birimi Amirliği ve Havza İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile öğretmen ve öğrencilere yönelik bilgilendirme çalışmalarına başlandı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından hırsızlık suçlarının vatandaşların bireysel olarak alabilecekleri küçük tedbirlerle dahi önlenmesinin mümkün olduğuna yönelik toplumu bilinçlendirmek amaçlı hayata geçirilen “Tedbir Elimizde” projesi kapsamında Havza Emniyet Müdürlüğü TDP Birimi amirliği tarafından okullarda bilgilendirme çalışmalarına başlandı.

Çalışmalar kapsamında Havza Merkez İlkokulunu ziyaret eden Havza Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polisli Birimi Amirliği personelleri tarafından öğrenci velilerine ve öğretmenlere mal varlığına işlenen suçlar kapsamında araçtan hırsızlık, ev ve işyerlerinden hırsızlık, telefon ve internet dolandırıcılığı, emlak ve araç alımında dikkat edilecek hususlar hakkında bilgiler verildi.

Ayrıca öğretmen ve öğrenci velilerine broşür dağıtımı gerçekleştirilerek mal varlığına işlenen suçlar konusunda dikkatli olmaları istendi.

Uygulama kapsamında ayrıca öğretmenlere mal varlığına işlenen suçlar konulu broşür bırakılarak düzenlenecek olan veli toplantılarında broşürlerinin dağıtımının yapılması istendi.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Havza Emniyet Müdür Vekili Komiser Mustafa Balcı uygulama ile tüm öğretmen ve öğrenci velilerine ulaşmayı hedeflediklerini belirterek; “Öğretmenlerimizin bizlere desteği ile daha çok sayıda velimize ulaşarak halkımızı mal varlığına işlenen suçlar konusunda bilgilendirmek ve onların zarar görmelerini önlemek amacındayız.” Dedi.havzada-tdpden-ogretmen-ve-ogrenci-velilerine-bilgilendirme.jpghavzada-tdpden-ogretmen-ve-ogrenci-velilerine-bilgilendirme-1.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.