Havza’da muhtarlar mazbatalarını alıyor

Havza’da muhtarlar mazbatalarını alıyor

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde muhtar olmaya hak kazananlar, mazbatalarını ilçe seçim kurullarından almaya başladı.

A+A-

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde muhtar olmaya hak kazananlar, mazbatalarını ilçe seçim kurullarından almaya başladı.

Seçimlerin ardından kazandıkları kesinleşen bazı muhtarlar, mazbatalarını Havza İlçe Seçim Kurulundan aldı.havzada-muhtarlar-mazbatalarini-aliyor1.jpg

İlçe merkezinde 17 mahalle muhtarı ile 81 kırsal mahalle muhtarı, azaları ile İlçe Seçim Kuruluna gelerek, mazbatalarını aldıktan sonra resmen görevlerine başladı.

Havza Muhtarları Derneği Başkanı ve Yeni Mahalle Muhtarı, ilçenin ilk ve tek kadın Muhtarı Sevil Çelik ve dernek üyesi muhtarlarda Havza İlçe Seçim Kuruluna gelerek mazbatalarını aldılar.

Mazbatasını alan Havza Muhtarları Derneği Başkanı ve Yeni Mahalle Muhtarı Adem Şahin, vatandaşın kendilerini hizmet beklentisi ile seçtiğini belirterek, "Mazbatamızı aldık ve göreve başladık. İnşallah muhtarlar olarak bizlere duyulan güvenleri mahcup etmeyeceğiz. İlçemizde 98 muhtar görev yapmakta.Bunların 47’si bu sene değişti ve yerlerine yeni isimler geldi. Öncelikle muhtar olarak yeni ve yeniden seçilen tüm muhtarlarımızı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Bu dönem muhtarlığı devreden arkadaşlarımıza da halkımız ve derneğimiz adına mahallelerine vermiş oldukları hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum.  Çıkmış olduğumuz bu yolda Allah bizleri utandırmasın." dedi.

Mazbatasını alan ilçenin ilk ve tek kadın Muhtarı Sevil Çelik ise ikinci kez muhtar seçildiğini ve bu yılda tek kadın muhtar olduğunu belirterek; “Gönül isterdi ki kadın muhtarlarımızın sayısı artsın. Ama olmadı. İnşallah çıkmış olduğumuz bu yolda Rabbim yardımcımız olsun. Tüm muhtar arkadaşlarımı tebrik ederim.”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.