Havza'da mahalle muhtarı kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti!

Havza'da mahalle muhtarı kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti!

Havza ilçesinde geçirmiş olduğu rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Ağcamahmut Muhtarı Ali Zengin toprağa verildi. Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Değerli bir kardeşimizi kaybetmenin üzüntüsünü yaşamaktayız.” dedi.

A+A-

Geçirmiş olduğu kalp krizi nedeni ile  hayatını kaybeden Ağcamahmut Muhtarı Ali Zengin (46) yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Zengin’in cenazesine Ağcamahmut Mezarlığında kılınan cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Zengin’in cenazesine Havza Kaymakamı Metin Yılmaz, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, CHP Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, İlçe Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Bahadır Çay, İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Özkan Parlak, Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan, MHP İlçe Başkanı Ferhat Gültekin, CHP İlçe Başkanı Halil Alkan, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar, Esnaf Kefallet Kooperatifi Başkanı Ömer Büyük, Havza Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Çavdar, muhtarlar ve ailesi katıldı.

Cenaze sonrası bir açıklama yapan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ; “Mahallesi için güzel hizmetler yapma peşinde olan değerli bir kardeşimizi kaybetmenin üzüntüsünü yaşamaktayız.  Merhum muhtarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dilerim.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.