Havza’da kültür ve turizm masaya yatırıldı

Havza’da kültür ve turizm masaya yatırıldı

Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürü İpekdal Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

A+A-

Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürü İpekdal Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Havza Belediye Başkanı Özdemir; “Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesinde Havzanın turizm potansiyelini arttırmak planlamalar yapılmakta.”dedi.

Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan İpekdal Havza ziyareti kapsamında ilk olarak Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i ziyaret etti. Başkan Özdemir’in makamında gerçekleşen ziyarette Havza’da turizm ve kültür alanında yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürü İpekdal Havzanın ciddi bir turizm potansiyeline sahip olduğunu ve bu potansiyelin doğru yönlendirilmesi ile Havza’nın turizm pastasından alacağı payın artacağını belirtti.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise Havza’da ki mevcut turizm potansiyelini arttırmak için bir dizi çalışma yürüttüklerini belirterek; “Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesinde Havzanın turizm potansiyelini arttırmak planlamalar yapılmakta. Havza termal, tarih ve doğası ile turizm konusunda iddialı bir konumda. İlçemizdeki mevcut kaplıca tesislerinin geliştirilmesi ve yeni yatırım yapılması adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yine Havzanın Cumhuriyet tarihindeki  yeri itibari ile tarih turizmi için cazibe noktası. Elimizdeki değerli tanıtarak ilçemizin turizmi kalkındırmanın çabasındayız. Öte yandan kültürel hizmetler noktasında müdürlüğümüz ile yapılabilecek her türlü işbirliğine açığız. Ziyaretlerinden ötürü Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Adan İpekdal’a teşekkür ederim.”dedi.

Ziyaretin ardından Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan İpekdal ile beraberindekiler Gazi İl Halk Kütüphanesi Müdürü Miktat Malat ve Havza İlçe Halk Kütüphanesi Sorumlusu Nidanur Kayhan ile Havza Belediyesi Kültür Merkezinde incelemelerde bulundular.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.