Havza’da Kızılay Gönüllüleri Bir Araya Gelerek Yeni Projeler İçin Kolları Sıvadı

Havza’da Kızılay Gönüllüleri Bir Araya Gelerek Yeni Projeler İçin Kolları Sıvadı

Kızılay gönüllüsü olan Havza Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Havza Genç Kızılay tarafından düzenlenen etkinlikte bir araya gelerek planlanan projeler ve etkinlikler hakkında fikir alışverişinde bulundular.

A+A-

Kızılay gönüllüsü olan Havza Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Havza Genç Kızılay tarafından düzenlenen etkinlikte bir araya gelerek planlanan projeler ve etkinlikler hakkında fikir alışverişinde bulundular. Toplantı, Havza İlk Kıvılcım 1919 Kadın Üretim ve İşletme Kooperatifi'nde gerçekleştirildi.

Etkinlikte, Havza Genç Kızılay Başkanı İrem Uyaroğlu, Kızılay gönüllüsü gençlerle buluşarak gelecekte yapılması planlanan çalışmalar, düzenlenecek etkinlikler ve eğitim programları üzerine istişarelerde bulundu. Toplantının ardından gönüllüler, ikram eşliğinde keyifli vakit geçirerek birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirdiler.

Havza Genç Kızılay Başkanı İrem Uyaroğlu, gönüllülere desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Kızılay olarak 'Bir Gönül Meselesi' diyerek çıktığımız bu yolda hep birlikte gönül köprüsü kurmaya ve daha birçok gönüle dokunmaya devam edeceğiz. Bu süreçte siz gençlerin katkıları bizim için çok değerli," ifadelerini kullandı.

Toplantıda, Kızılay'ın Havza'da gerçekleştireceği yardım çalışmaları, sosyal sorumluluk projeleri ve toplum bilincini artırıcı etkinlikler üzerinde duruldu. Gönüllüler, gelecekte daha aktif rol alarak toplumsal dayanışmayı güçlendirmeyi hedefliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.