Havza’da Dezenfeksiyon Çalışmaları

Havza’da Dezenfeksiyon Çalışmaları

Çin’de ortaya çıkan ve daha sonra dünyanın birçok ülkesine yayılan Koronavirüsü (Kovid-19) hastalığının bulaşma riskine karşı alınan tedbirler kapsamında Samsun ‘un Havza ilçesinde bulunan mahallelerde dezenfeksiyon çalışması yapıldı.

A+A-

Havza Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı dezenfeksiyon ekibi tarafından belediye binası ile birlikte, 25 Mayıs, Karşıyaka, Yeni Mescit ve İcadiye mahallelerinde, cadde ve kaldırımlarda dezenfeksiyon çalışmaları yapıldı.
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise Koronavirüsü (Kovid-19) hastalığının bulaşma riskine karşı alınan tedbirler kapsamında çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek; “Bizler çalışmalara devam ediyoruz. Halkımız rahat olsun. Bizlerin gayreti kadar halk, aldığı tedbir ve yapılan uyarılara riayet ederse bu sıkıntıda ortadan kalkacaktır. Ekipler gece gündüz demeden işlerinin başında. Bir kez daha başta sağlık çalışanları olmak üzere, tüm mesai arkadaşlarına, güvenlik güçlerine ve görevlilere halk için yapmış olduğu fedakar çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum.” dedi. 

Havza’da Dezenfeksiyon ÇalışmalarıHavza’da Dezenfeksiyon ÇalışmalarıHavza’da Dezenfeksiyon ÇalışmalarıHavza’da Dezenfeksiyon ÇalışmalarıHavza’da Dezenfeksiyon Çalışmaları
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.