Havza’da Çocuk Kitapları Günleri

Havza’da Çocuk Kitapları Günleri

​​​​​​​Havza Belediyesince 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında “Havza Çocuk Kitapları Günleri” düzenlenecek.

A+A-

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir tarafından bu yıl 2.’si düzenlenen “Havza Çocuk Kitapları Günlerinin” 28 – 30 Ekim Havza Belediyesi Kültür Merkezi’nde başlayacağını belirtti.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir yapmış olduğu açıklamada Havza Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında çocuklarda kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için gerçekleştirdiklerini belirterek; “Belediyemizin kültürel faaliyetleri kapsamında düzenlediğimiz etkinlikte amacımız çocuklarımıza kitap sevgisini aşılamak ve kitap okuma alışkanlığını kazanmalarına katkıda bulunmak. İlkini 25 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Termal Turizm etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz çocuk kitapları günlerimizin ikincisini 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenliyoruz.” Dedi.

Etkinliğin 3 gün boyunca devam edeceğini belirten Özdemir; “20’ye yakın yayınevinin eserleri çocuklarımız ile buluşacak olan etkinliğimizin açılışı 28 Ekim Pazartesi saat 10.00’da gerçekleşecek ve 3 gün boyunca ziyarete açık olacak.”dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.