Havza’da Belediye Bayramlaşma Programı Yoğun İlgi

Havza’da Belediye Bayramlaşma Programı Yoğun İlgi

Havza Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı nedeni ile düzenlenen bayramlaşma programı yoğun ilgi gördü.

A+A-

Havza Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı nedeni ile düzenlenen bayramlaşma programı yoğun ilgi gördü.havzada-belediye-bayramlasma-programi-yogun-ilgi-2-001.jpg

Havza Belediye Başkanlığı tarafından belediye binası önünde kurulan bayramlaşma çadırında gerçekleştirilen bayramlaşma programına Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Ak Parti İlçe Mustafa Kurmazlı, MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel, Belediye Meclis Üyeleri, Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin, eski belediye başkanı Sebahattin Özdemir, Muhtarlar, Sivil Toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye çalışanları ve ile yoğun bir katılım .

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz bayramlaşma programına katılanlar ile tek tek bayramlaştı.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz; “Bu bayram çifte bayram yapmaktayız. Bayramların birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren önemli zaman dilimleri. Bayrama ulaşmanın sevinci içerisindeyiz. Bayramlar paylaşmanın ve yardımlaşmanın müstesna günü bu nedenle Bayram birlik ve beraberliğe vesile oluyor. Havza Belediyesi olarak Ramazan Bayramında halkımızın rahatı için Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ve zabıtamız olmak üzere gerekli tüm birimlerimizin görevinin başında ve göreve hazır. İnşallah Cumhur’dan aldığımız güç ile halkımıza hizmet için projelerimiz ile inşallah pazartesinden sonra sıkı bir çalışma programına başlayacağız. 5 yıl içinde ilçemizi Türkiye Yüzyılı vizyonumuz çerçevesinde daha yaşanır daha modern ve dah gelişmiş bir ilçe yapak adına yola çıktık ve bunu hep birlikte başaracağız. Bunun için önceliğimiz sanayi ve termal turizm. Yine tüm halkımızın hayatlarına dokunacak projeler ve hizmetler ile Havzamıza hizmet edeceğiz. Başta ilçemiz olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramlarını kutlarım. Rabbim bizlere tekrar nice bayramlara erişmeyi nasip etsin.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.