Havza Ziraat Odasından imece kart protokolü

Havza Ziraat Odasından imece kart protokolü

Havza Ziraat Odası ve Türkiye İş Bankası Havza Şubesi arasında İmece Kart Protokolü imzaladı.

A+A-

Havza Ziraat Odasında çiftçilerin finansman işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç ve Türkiye İş Bankası Havza Şubesi Müdürü Cengiz Akdemir arasında imzalandı.

İmzalanan protokol  ile çiftçilere bankanın tarımsal bankacılık hizmetleri kapsamında hizmete sunduğu İmece Kart ve tarımsal kredi ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilecekleri imkanı sunuldu.

Türkiye İş Bankası Havza Şube Müdürü Cengiz Akdemir; “Protokol ile Ziraat Odası üye çiftçiler alacakları İmece Kart ile giderlerini hasat mevsimine kadar 4 aya kadar faizsiz erteleyebileceklerdir, İlçemizde başta Tarım Kredi Kooperatifleri  ve Pancar Kooperatifi olmak üzere birçok noktada İmece Kart ile satış yapılmaktadır, çiftçilerimiz İmece Kart ile birlikte ayrıca Bankamız Tarım kredilerinden de yararlanabileceklerdir.” Dedi.

Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç ise, “Çiftçimiz çıkarları doğrultusunda çiftçimizin yüzünü güldürecek bütün gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Bu doğrultuda İş Bankası ile bugün imzaladığımız ‘İmece Kart’ protokolü gibi çiftçiliği geliştirmek adına bu tarz proje sahipleriyle iş birliği yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.