Havza TSO’dan Üyelerine 15 Bin Maske

Havza TSO’dan Üyelerine 15 Bin Maske

Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Erkan Acar, Kovit-19 salgını tedbirleri kapsamında maske takma zorunluluğunun getirilmesinden bu yana üyelere 10 bin maske dağıtıldığını, 5 bin maskenin de dağıtımına devam edildiği belirtti.

A+A-

Başkan Acar, yaklaşık 70 gündür tüm ülkede olduğu gibi Havza’da da korona virüs ile mücadele edildiğini belirterek; “Yaşadığımız bu süreçte Havza TSO olarak bizlerde üzerimize düşeni yaptık. Öncelikle yeni tip Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında iş yeri kapanan esnaf kardeşlerimize destek olmak üzere 100 bin lira değerinde destek paketi dağıtımı gerçekleştirdik. Yine Havza TSO olarak 50 adet ekmek markasını ihtiyaç sahiplerine ilettik.” dedi.

Acar, Pandemi tedbirleri kapsamında maske takma zorunluluğunun getirilmesinden bu yana Havza TSO üyelerine 10 bin maske dağıtıldığını ve 5 bin maskenin de dağıtımına devam edildiği belirterek; “Havza TSO olarak halkımızın ve üyelerimizin her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Bu durum herkesin kendisine bir görev biçeceği ve o görevi layığı ile yapacağı bir dönem. Alınan tedbirler her ne kadar bizleri bunaltsa da bir az daha sabır ile bu illeti yeneceğiz.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.