Havza Ticaret ve Sanayi Odasına Ziyaret

Havza Ticaret ve Sanayi Odasına Ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Zeki Kıvanç Havza Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

A+A-

Kıvanç Tekstil Gurubu'na bağlı Ekim Elektrik tarafından yapılan Havza Rüzgâr Enerji Santrali çalışmalarını incelemek amacı ile bölgede bulunan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Kıvanç Havza Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek burada Havza Kaymakamı Metin Yılmaz ve Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Erkan Acar ile görüştü.

Havza Kaymakamı Metin Yılmaz Havza Organize Sanayi Bölgesi (OSB)çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Yılmaz; “Havza OSB ilçemiz için çok önemli. Şuan yer tahsislerine devam ediyoruz ve 25 Mayıs’ta 5 firma temel atacak.” Dedi.

Havza TSO Başkanı Erkan Acar ise ilçeye yatırımcı bulmak için her türlü işbirliğine açık olduklarını belirterek; “Bizim önceliğimiz Havza bize yatırımcı bulma konusunda yardımı olacak herkes ve her kurum ile çalışmaya hazırız. Zeki beyin bu konularındaki tecrübeleri bizler için önemli.” Dedi.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Kıvanç Havza’daki birlik ve beraberliğin önemli olduğuna vurgu yaparak; “Görüyorum ki Havza için bir şeyler yapmak için çabalayan ve başaracaklarına inanan bir ekip var. Bu çok önemli. Bizlerde bölge yatırımı olan işadamları olarak yatırımcı bulmak adına elimizden geleni yapacağız. “dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.