Havza OSB'nin altyapısı güçlendirilecek

Havza OSB'nin altyapısı güçlendirilecek

Havza Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) Altyapısını Geliştirme ve Sanayiciler için Cazibe Merkezi Haline Getirme Projesi'nin ihalesi yapıldı.

A+A-

Havza OSB Başkanlığınca bölgenin altyapı imkanlarının geliştirilmesi ve bu yolla cazibe merkezi haline gelmesi için hazırlanan projede ihaleye çıkıldı. 

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansının (OKA) OSB'lerde Temel Üretim Altyapısının İyileştirilmesine Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında hazırlanan projenin ihalesi, Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Toplantı Salonunda yapıldı. 

İhale komisyonunda yer alan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, ihalenin ardından yaptığı açıklamada, altyapı güçlendirmesi ile Havza OSB'nin yatırımcılar için daha cazip hale geleceğini belirterek, "Organize sanayi bölgemizde yapılacak yatırımlar ile Havza'mızda istihdam ve göç sorunu kalmayacak. Bunun için elimizden gelen tüm gayreti göstermekteyiz. Bize bu çalışmalarımızda destek olan herkese teşekkür ediyorum." dedi. 

Havza TSO Başkanı ve Havza OSB Müteşebbis Heyeti Başkan Vekili Erkan Acar da projeye OKA'nın 721 bin 275 lira hibe desteği sağlayacağını belirterek, şunları kaydetti: 

"Havza için hayati öneme sahip olan OSB için çalışmalara ara verilmeden devam ediliyor. OSB'de iki yer tahsisi yapıldı. İnşallah burada açılacak fabrikalar bölgemize ekonomik anlamda büyük katkılar sağlayacak. Çalışmalarımızda bizlere destek olan ve emek veren herkese teşekkür ediyorum." 

İhale komisyonunda, Havza TSO Yönetim Kurulu Üyesi Recep Teber, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) izleme değerlendirme uzmanı Ammar Sakallı, Samsun Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığında görevli inşaat mühendisi Kemal Sakallı ve veri hazırlama uzmanı Deniz Ünlü de yer aldı. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.