Havza Osb'de 5 Milyonluk Yatırım için Tahsis

Havza Osb'de 5 Milyonluk Yatırım için Tahsis

Havza OSB’de yeni bir yer tahsisi yapıldı. Havza TSO toplantı salonunda Havza Kaymakamı Metin Yılmaz, Havza TSO Başkanı Erkan Acar ve Günal Gemi İnş. Yetkilisi Mustafa Günal arasında atılan imzalarla 7 bin 500 metrekarelik arsa tahsisi firmaya yapıldı.

A+A-

Havza Kaymakamı Metin Yılmaz Havza OSB’ye talebin giderek arttığını belirterek; “İnşallah Havza önümüzdeki yıllarda istihdam sorununu çözmüş ve göç alan bir ilçe olacak.” Dedi.

Havza TSO Başkanı Erkan Acar 25 Mayıs’ta düzenlenecek olan toplu temel atma töreninde 5 firmanın temel atacağını belirterek;  “Günal Gemi İnş.’da bu firmalarımızdan birisi. Cumartesi günü yaklaşık 142 milyon liralık yatırım için işadamlarımız ile birlikte temel atacağız. İlk etapta bu fabrikalarda 350 kişi iş sahibi olacak. Temel atan firmalarımızın arasında Havzalı yatırımcılarımızın olması bizim için ayrı bir gurur kaynağı.” Dedi.

Yatırımcı Mustafa Günal boru ve teçhizatı üretimi yapacak olan fabrikada 60 kişi istihdam edileceğini belirterek; “Burada 5 milyon liralık bir yatırım yapmayı planlamaktayız. Amacımız iki yıl içinde üretime geçmek. İnşallah 2021 Ağustos ayı içerisinde işbaşı yaparak üretime başlayacağız.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.