Havza OSB yatırımcılarına kolay finansman

Havza OSB yatırımcılarına kolay finansman

Havza OSB Yönetim Kurulu ve Vakıf Katılım Bankası arasında imzalanan protokol ile Havza OSB sanayicilerinin finansmana ulaşımı kolaylaştı.

A+A-

Havza OSB Yönetim Kurulu ve Vakıf Katılım Bankası arasında imzalanan protokol ile Havza OSB sanayicilerinin finansmana ulaşımı kolaylaştı.

Havza OSB idare binasında gerçekleşen imza töreni ile Havza OSB Yönetim Kurulu ve Vakıf Katılım Bankası ile OSB sanayicilerinin finansmana ulaşmasını kolaylaştıracak protokol karşılık olarak imzalanması ile hayata geçirildi.

İmza programında konuşan Havza Kaymakamı ve Havza OSB Başkan Vekili Cengiz Nayman; “Havza Organize Sanayi Bölgesini sanayicileri bu protokol kapsamında belirlenen özel koşullar ile finansmana erişiminin kolaylaştırıldı. Ayrıca sanayicilerimiz banka tarafından sağlanan diğer avantajlı ürün ve hizmetler sayesinde finansal ve operasyonel risklere karşı korunacak. Sanayicilerimize hayırlı olsun.”dedi.

Havza Belediye Başkanı ve Havza OSB Yönetim Kurulu Üyesi Sebahattin Özdemir; “ İmzalanan protokol ile sanayicimizin finansmana ulaşımı kolaylaştı.  Tüm amacımız Türkiye Yüzyılı Vizyonumuz kapsamında ilçemizi hak ettiği yere getirmek. Havza OSB bizim için çok kıymetli ve bu kıymetimize yatırımları ile değer katan sanayici iş insanlarımızın önlerini açmak. Havza’yı Havza OSB’yı birlikte geleceğe taşımak çalışmaktayız.  İmzaladığımız  ile hem bölgemizin , hem de ülkemizin ekonomisine daha fazla katkı sunacağımıza eminim. Sanayicilerimize ve bankamıza hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

Banka yetkilileri ile protokol hakkında sanayici iş insanlarına bilgiler aktararak Vakıf Katılım Bankasının vakıf geleneğinden aldığımız güçle ülkenin gelişmesini ve büyümesini sağlamak. için çalıştığını ifade ettiler.

Konuşmaların ardından Sanayicilere finansmana ulaşımı kolaylaştıran protokol Havza Kaymakamı ve Havza OSB Başkan Vekili Cengiz Nayman, Havza Belediye Başkanı ve Havza OSB Yönetim Kurulu Üyesi Sebahattin Özdemir ile Vakıf Katılım Bankası yetkilileri tarafından karşılıklı olarak imzalandı.

İmza törenine Havza OSB‘de üretime geçen ve yatırımları devam eden sanayici iş insanları katıldılar.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.