Havza OSB 2023’te doğalgaza kavuşuyor

Havza OSB 2023’te doğalgaza kavuşuyor

Bir dizi ziyaret için İstanbul’da bulunan Havza Kaymakamı Cengiz Nayman ve Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havza Organize Sanayi Bölgesine doğalgaz tedarikinin sağlanması amacı ile AKMERCAN Şirketler Grubunu ziyaret ettiler.

A+A-

Bir dizi ziyaret için İstanbul’da bulunan Havza Kaymakamı Cengiz Nayman ve Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havza Organize Sanayi Bölgesine doğalgaz tedarikinin sağlanması amacı ile AKMERCAN Şirketler Grubunu ziyaret ettiler.  Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Havza organize sanayi bölgemiz artık daha güçlü.”dedi.

İstanbul Esenler’de bulunan ve Havza ve bölgesinde doğalgaz dağıtımı yapan AKMERCAN Şirketler Grubu Merkezini ziyaret eden Havza Kaymakamı Cengiz Nayman ve Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir burada Akmercan Şirketler Grubu Genel Müdürü Sayın Yunus Kesgin ile birlikte Havza OSB’ye doğalgaz arzı ile ilgili bir toplantı gerçekleştirdiler.

Gerçekleşen toplantıda Havza Organize Sanayi Bölgesine doğalgaz arzı için bağlantı hattı ve yatırımın 2023 yılı yatırım programına alındı.

Havza Kaymakamı Cengiz Nayman Havza OSB’ye doğalgaz arzının önemli bir konu olduğunu vurgulayarak; “Havza Organize Bölgesine doğalgazın verilmesi Havza OSB’ye ayrı bir avantaj katacak ve OSB’nin dolayısı ile ilçemizin daha cazip hale gelmesini sağlayacak.”dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’de  Havza OSB’ye doğalgaz arzının Havza OSB’ye olan ilgiliyi arttıracağını belirterek; “Doğalgaz sanayi üretiminde önemli bir rol oynamakta. Havza OSB’ye doğalgaz verilmesi Havza OSB’ye daha çok yatırımcı gelmesi bu da işsizlik ve istihdam sorunun daha hızlı çözülmesi demek. Yapılan görüşmeler neticesinde Havza OSB’nin doğalgaz altyapısı AKMERCAN Şirketler Grubu tarafından 2023 yatırım programına alındı. Her geçen gün kapasitesini artıran OSB'mizi çok daha güzel yarınlar bekliyor. İstihdam ve katma değerle Havza’mızın ekonomisini güçlendiren yatırımcılarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Havza OSB’ye gaz arzı Üniversite Mahallemize ve Havza Meslek Yüksekokulumuzda doğalgaz arzının sağlanması demek. Havza Organize Sanayi Bölgemize ve Havzamıza hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.