Havza Kaymakamı Nayman’a veda yemeği

Havza Kaymakamı Nayman’a veda yemeği

Havza Belediyesi tarafından Çorum Vali Yardımcılığı görevine atanan Havza Kaymakamı Cengiz Nayman için veda yemeği düzenledi.

A+A-

Havza Belediyesi tarafından Çorum Vali Yardımcılığı görevine atanan Havza Kaymakamı Cengiz Nayman için veda yemeği düzenledi.

Konak Dinlenme Tesislerinde düzenlenen veda yemeğine Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, kurum amirler, Havza Belediyesi birim amirleri, Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin ve davetliler katıldılar.

Yenilen yemeğin ardından bir konuma yapan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Kaymakam Nayman’nın Havza’da güzel işlere imza attığını belirterek; “ Sayın Kaymakamımız ilçemizin mülki idari tarihine adını büyük harfler ile yazdırdı. Ortak akıl ile hareket etmemizin neticelerini hep olumlu olarak aldık. Kendisine yeni görevinde başarılar dilerim.”dedi.

Havza Kaymakamı Cengiz Nayman ise; “Burada kaldığım sürece ilçemize ve ülkemize faydalı işler yapmanın gayretinde olduk. İnşallah bunu başarmışızdır. Gittiğim her yerde Havzalı hemşerilerimize kapım sonuna kadar açık. Hakkınızı helal edin.” Dedi.

Konuşmaların ardından Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Kaymakamı Cengiz Nayman’a hediye takdiminde bulundu.havza-belediyesi-tarafindan-corum-vali-yardimciligi-gorevine-atanan-havza-kaymakami-cengiz-nayman-icin-veda-yemegi-duzenledi1.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.