Havza kaymakamı Hastane yolunu inceledi

Havza kaymakamı Hastane yolunu inceledi

Havza kaymakamı Hastane yolunu inceledi

A+A-

 

 Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, inşaatı tamamlanan ve bir süre sonra hizmete girmesi planlanan Devlet Hastanesine ulaşımı sağlamak amacıyla yapılan yolları inceledi.

Tanrısever, Sağlık Bakanlığı tarafından 19 Mayıs Mahallesi Kılavuz Ormanı mevkisinde yaptırılan 75 yataklı Havza Devlet Hastanesine ulaşımı sağlamak amacıyla Kılavuz Ormanı içinden geçecek yol çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Havza Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Keçeci, Vezirköprü Orman İşletme Müdürü Celal Kambur, Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Havza Şube Müdürü Ufuk Akçam ile ilgililerden bilgi alan Tanrısever, hastane binasını kısa süre içinde faaliyete geçirmek için çalışmalara devam edildiğini söyledi.

İlçe merkezinden hastaneye ulaşımı sağlayacak yolun bir an evvel bitirilmesinin önem taşıdığına değinen Tanrısever, "Bunun için çalışmalarımız aralıksız devam etmekte. Hastane bağlantı yollarının tamamlanması ile hizmete girecek yeni hastanemizde vatandaşlarımıza daha kaliteli sağlık hizmeti verilmeye başlanacak." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.