Havza Huzurevinde Engelliler Günü Kutlaması

Havza Huzurevinde Engelliler Günü Kutlaması

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeni ile Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezinde bir program düzenlendi.

A+A-

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeni ile Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezinde bir program düzenlendi.

Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezinde programda Merkez Müdürü Hasan Göktuğ herkesin birer potansiyel engelli olduğunu belirterek Bizler için yaşlılarımız ve engellilerimiz rahmet kaynağıdır. Öyle bakıyoruz meseleye. Bura ve burası gibi kurumlarda yapılan hizmetler, çalışanlar, yaşlı ve engellilerimize devletin bir lütfu değil, devletin size karşı olan görevidir. Bizler yaşlı ve engellilerimizden sadece dualarını bekliyoruz. Elimizden geldiği kadar yaşlı ve engellilerimiz için çalışıyoruz.” Diyerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Konuşmanın ardından Havza Kaymakamı Cengiz Nayman,Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri tarafından pasta kesildi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Engellilerimiz bize birer emanettir ve emanetlerimiz bizler için kıymetli. Engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarımız devam etmekte. Havza Belediyesi olarak engelli rampaları ve park yerleri gibi gereksinimler titizlikle takip edilmekte. Yine Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezimiz ile birlikte çalışmalarımız devam etmekte.”dedi.

Programda Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri gönüllerince eğlendi.

Programa Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile davetliler katıldı.

havza-huzurevinde-engelliler-gunu-kutlamasi.pnghavza-huzurevinde-engelliler-gunu-kutlamasi-001.pnghavza-huzurevinde-engelliler-gunu-kutlamasi-002.pnghavza-huzurevinde-engelliler-gunu-kutlamasi-003.pnghavza-huzurevinde-engelliler-gunu-kutlamasi-004.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.