Havza Belediyesi'nden Korona Çalışmaları

Havza Belediyesi'nden Korona Çalışmaları

Havza Belediyesi tarafından süt ve süt ürünleri pazarı ile sebze pazarında düzenleme yapıldı.

A+A-

Çin'de ortaya çıkan ve daha sonra dünyanın birçok ülkesine yayılan Koronavirüsü (Kovid-19) hastalığının bulaşma riskine karşı alınan tedbirler kapsamında, Havza Belediyesi tarafından süt ve süt ürünleri pazarı ile sebze pazarında düzenleme yapıldı.
Havza Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmada, Pazar yerlerinde yoğunluğu dağıtmak için tezgah araları en az 3 metre mesafe olacak şekilde düzenlendi.
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Biz, sizler için görevimizin başındayız. Siz de bizler için evlerinizde kalarak işimizi kolaylaştırın. Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında ilçede kurulan süt ve süt ürünleri pazarı ile sebze pazarında yeni düzenleme yapıldı. Halktan ricamız, pazarda alacakları ürünlere dokunmadan alışverişleri gerçekleştirilsin. Ayrıca yine İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nun kararı gereğince, Kovit-19 ile mücadele kapsamında Valiliğimizce; pazar yerleri, hiper, süper ve küçük marketler dahil her türden alışveriş mekanlarına çocukların girişi yasaklanmıştır.” dedi.

Havza Belediyesi'nden Korona ÇalışmalarıHavza Belediyesi'nden Korona ÇalışmalarıHavza Belediyesi'nden Korona ÇalışmalarıHavza Belediyesi'nden Korona Çalışmaları
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.