Havza Belediyesinden Kınama

Havza Belediyesinden Kınama

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz bölücü terör örgütünün hain tuzakla Batman’ın Gercüş ilçesinde önceden yola tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı, zırhlı aracın geçişi sırasında infilak ettirmesi sonucu meydana gelen patlamada 7 asker şehit edilmesi ve 1

A+A-

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz bölücü terör örgütünün hain tuzakla Batman’ın Gercüş ilçesinde önceden yola tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı, zırhlı aracın geçişi sırasında infilak ettirmesi sonucu meydana gelen patlamada 7 asker şehit edilmesi ve 1'i ağır 2 asker yaralanmasını kınadı.
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz yaptığı yazılı açıklamayla ülkenin bölünmez bütünlüğüne yönelik saldırıyı lanetlediklerini ifade etti. Ülkede son günlerde yaşanan olayların kabul edilemez olduğunu belirten İkiz, ülkenin geleceğinin kardeşçe ve beraberce yaşamaktan geçtiğini kaydetti.
Günün birlik ve beraber olma zamanı olduğunu vurgulayan İkiz, “Milletçe bizi biz yapan değerlerimize, birliğimize, bütünlüğümüze ve Cumhuriyetimize sahip çıkmalıyız. Terörü şiddetle lanetliyor ve bu hain saldırıyı kınıyorum. Terör gerçek yüzünü bir kere daha göstermiştir.” Dedi.
Başkan İkiz Havzanın bir evladını terörle mücadelede şehit verdiğini hatırlatarak; “Bu gün yedi ilimizin yüreği yandı. Maalesef iki şehidimiz kader birliği yaptığımız komşu ilçelerimiz Ladik ve Suluova. Şehitlerimizin acılarını yüreğimizde en derinden hissediyoruz. Şehit olan 7 askerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabırlar, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Tüm Türk ulusunuzun başı sağ olsun.” dedi.

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.