HAVZA BELEDİYESİNDE İMZA TÖRENİ

HAVZA BELEDİYESİNDE İMZA TÖRENİ

Havza Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası arasında 2 yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı.

A+A-

Havza Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası arasında 2 yıllık toplu iş sözleşmesi Havza Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen törenle imzalandı. Sözleşme kapsamında işçiler ilk yıl için yüzde 20, ikinci yıl için ise yine yüzde 20 zam yapılacak.

Törende konuşan Hizmet-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun, Başkan İkiz’e işçileri zora sokmayacak ve enflasyon oranların altında kalmayacak bir sözleşmeye imza attığı için teşekkür ederek; “Havza Belediyesinde enflasyonu etkisiz hale getirdik. Günün şartlarına göre oldukça başarılı bir sözleşmeye imza attık. İşçi arkadaşlarımızı adına iyi bir sözleşme oldu. İşçi arkadaşlar adına bizlerin taleplerini karşılayan Belediye Başkanımız Murat İkiz ve komisyon üyelerine teşekkür ederim. Eminim ki işçi arkadaşlarımız da aldıkları bu zammın hakkını emekleri ile ödeyecektir. Yapmış olduğumuz toplu iş sözleşmesinin üye arkadaşlarımıza, belediyemize ve sendikamıza hayırlar getirmesini diliyorum.” Dedi.

İkiz ise sözleşmenin 2 yıllık olduğunu belirterek “Söz verdiğimiz gibi çalışanlarımız için elimizden geleni yaptık. Yine de işçimize enflasyon oranı üzerinde bir zam ile sözleşmemizi imzaladık. İmkanlar dahilinde işçi kardeşlerimize ilk yıl için yüzde 20, ikinci yıl için ise yine yüzde 20 zam yaptık. Havza Belediyesi sizlerin sayesinde her zaman adından söz ettiren bir ilçe oldu. Başarı ekip işidir. Yeni sözleşmemiz işçilerimize, sendikamıza  ve belediyemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Konuşmaların ardından İkiz ve Uzun, toplu iş sözleşmesini imzaladı.

havza-belediyesinde-imza-toreni-1.jpg havza-belediyesinde-imza-toreni.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.