Havza Belediyesi Taksi Duraklarına Maske Dağıttı

Havza Belediyesi Taksi Duraklarına Maske Dağıttı

Çin'de ortaya çıkan ve dünyanın birçok ülkesine yayılan Koronavirüsü (Kovid-19) hastalığının bulaşma riskine karşı alınan tedbirler kapsamında, Havza Belediyesi tarafından taksi duraklarına maske dağıtımı gerçekleştirildi.

A+A-

Havza Belediye Başkan Sebahattin Özdemir gerekli olan her yerde belediye olarak ücretsiz maske dağıtılacağını belirtti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı basın açıklamasında, Koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı yeni önlemler kapsamında açıkladığı maske takma zorunluluğunun ardından harekete geçen Havza Belediyesi ilk etapta taksi duraklarına maske dağıtımı gerçekleştirdi.
Belediye tarafından ayrıca İl giriş ve çıkışlarını kontrol için oluşturulan kontrol noktasında görevli polislere de maske dağıtıldı.
Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Özdemir; “Yeni tedbirler karşısında bizlerde gerekli hazırlıkları yaptık. İlk etapta ilçede çalışan taksi duraklarına ücretsiz olarak maske dağıttık. Pazar yerleri ve marketler gibi insanların toplu şekilde bulunduğu alanlarda herkesin maske takmasının zorunlu olduğunu belirttik. Belediye olarak Havza halkına ücretsiz maske dağıtımı gerçekleştireceğiz.  Ayrıca ilçede hafta içi faaliyet gösteren şehir içi minibüslerine de maske dağıtımı gerçekleştirilecek.  Havza Belediyesi  olarak büyük bir çaba ile halk için çalışıyoruz. Lütfen evde kalalım. “ dedi.

Havza Belediyesi Taksi Duraklarına Maske DağıttıHavza Belediyesi Taksi Duraklarına Maske DağıttıHavza Belediyesi Taksi Duraklarına Maske DağıttıHavza Belediyesi Taksi Duraklarına Maske Dağıttı
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.