Havza Bakkal Bayii ve Manavlar Esnaf Odası Yönetiminden 3000 Kişilik Yemek

Havza Bakkal Bayii ve Manavlar Esnaf Odası Yönetiminden 3000 Kişilik Yemek

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Havza Bakkal Bayii ve Manavlar Esnaf Odası genel kurulunda 154 oy alarak Oda Başkanı seçilen Vahit Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri mevlit okutarak 3000 kişilik yemek verdiler.

A+A-

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Havza Bakkal Bayii ve Manavlar Esnaf Odası genel kurulunda 154 oy alarak Oda Başkanı seçilen Vahit Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri mevlit okutarak 3000 kişilik yemek verdiler.havza-bakkal-bayii-ve-manavlar-esnaf-odasi-yonetiminden-3000-kisilik-yemek3.jpg

Havza Bakkal Bayii ve Manavlar Esnaf Odası Başkanı Seçilen Vahit Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri mazbatalarını alarak göreve başladıktan sonra mevlit’i şerik okutarak 3000 kişinin katıldığı yemek programı düzenledi.

Program kapsamında ilk olarak Kevser Camiinde öğle namazı öncesi mevlid-i şerif okutuldu. Namaz sonrası ile Havza Bakkal Bayii ve Manavlar Esnaf Odası Başkanı Vahit Yılmaz’ın işyeri önünde yemek programı düzenlendi.

 Havza Bakkal Bayii ve Manavlar Esnaf Odası Başkanı Vahit Yılmaz; “İnşallah odamız için yeni bir dönem başladı. Seçim vaatlerimizi sıra ile yerine getireceğiz. Genel kurulumuzda bizlere destek olan, genel kurula katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra birlik ve beraberlik içerisinde odamıza ve esnaflarımıza hizmet etme zamanı. Yönetim kurulumuz ile birlikte mevlit ve yemek programı tertip ettik. Programımız katılan tüm dostlarımıza teşekkür ederim.” Dedi.

Mevlit ve yemek programına Havza TSO Başkanı Erkan Acar, Havza Madeni İşler Odası Başkanı Cesur Şahin, Başkan Yardımcısı Şaban Döndür, Havza Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ertuğrul Pekpolat, Siyasi parti temsilcileri, Oda Genel Sekreteri Ümit Çalışkan ve çok sayıda Havzalı katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.