Havza Ak Parti İlçe Başkanı Belli Oldu

Havza Ak Parti İlçe Başkanı Belli Oldu

Tek liste halinde gerçekleştirilen Ak Parti Havza 7. Olağan İlçe Kongresinde Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan güven tazeledi.

A+A-

Havza Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ilçe kongresi Başkanlığını Ak Parti Trabzon Milletvekili ve Samsun İl koordinatörü Adnan Günnar’ın yapmış olduğu divan heyetinin oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı ile başladı.

adsiz-tasarim-004.png

Kongrenin açılış konuşmasını yapan Ak Parti Trabzon Milletvekili ve Samsun İl koordinatörü Adnan Günnar Ak Parti kongrelerinin birer bayram olduğunu ifade ederek; “Partimize gecesini gündüzüne katarak hizmet eden tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun. Bu Biz her zaman güçlü ve birlikte hareket ettikçe düşmanlarımız şimdi nasıl bizimle masaya oturuyorsa gelecekte de böyle masaya oturacaklar. Biz gelecek nesillerimizin Müslüman Türkiye, Müslüman coğrafyalar ve dünyanın tüm mazlumları için varız.” Dedi.

AK Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan ise kongreye katılanlara teşekkür ederek, “Kongremiz bir bayram havasında geçmekte. Bu sevda liderimize olan sevgimiz ve saygımızdır. Bugün gerçekleştirdiğimiz kongremiz ile yeni bir heyecan, enerji ile çok daha güçlenerek yolumuza devam edeceğimize yürekten inanıyorum. Bizden önce partimize gönülden hizmet eden tüm herkese teşekkür ediyorum. Teşkilat mensubu arkadaşlarımızla partimizin hedefleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebhattin Özdemir ise Ak Parti kurucu ilçe başkanlığını yaptığını belirterek; “Bu gün geldiğimiz noktada halkımıza hizmet eden, onların sorunları ile hem hal olan bir partinin neferi olmaktan gurur duyuyorum. İnşallah kongremiz ilçemize, Samsunumuza ve partimize hayırlı olsun.” Dedi.

 Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir  gördüğü samimi ortamdan dolayı mutlu olduğunu belirterek; “Bu yolda yürümekten gurur duymaktayım. Kongre salonuna girerken ki samimi duygularımı ifade etmek istiyorum. Bu enerji, bu heyecan ve bu samimiyet ancak milletin kurduğu AK Parti'de olur. Havza’da bu yıl 70 kilometre yol çalışması yapacağız. Ayrıca Havza ilçe merkezinde modern bir otopark için çalışmalarımıza başladık.”dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu’da kongre sürecinin yapılan ilçe kongreleri ile başladığını ifade ederek; “Gerçekten önemli bir dönüm noktası bugün. Çünkü 2023, 2053 ve 2071 hedeflerinde Havzamızı, Samsun'umuzu, Türkiye'mizi hazırlayacak olan 2023 kadroları ilk temellerinin atıyoruz.  Allah'ın izniyle 2023'e defterimizi gerçekleştirmek için çok daha güçlü kadrolarla, emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Bu zamana kadar hem ilçelerimizde hem de teşkilatçılık noktasında hizmet veren tüm teşkilatçı kardeşlerime teşekkürlerimi arz ediyorum.” Dedi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kıraclı’da yapılan kongrenin hayırlı olması temennisinde bulunarak; “Sadece Türkiye'de değil dünya nezdinde de çok büyük bir lider ile yürüyoruz.  Genel Başkanımızın talimatları ve milletimizin talepleri ile halkımıza hizmet için çalışmaktayız ve çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Ak Parti Samsun Milletvekili  Ahmet Demircan’da yapmış olduğu konuşmada dünya mazlumlarının gözünün Türkiye’de olduğunu belirterek; “Bizim gülü olması ülkemizin güçlü olması demek. Buda dünya mazlumlarının umudu olmasıdır. Partimizin gerçekleştirmiş olduğu bu yenilenme ve tazelenme hareketinin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” Dedi.

Konuşmaların ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Daha sonra ise İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu seçimi gerçekleştirildi. 401 delegeden 278 oy kullandığı ve tek liste halinde gidilen seçimde 278 oy alan Kadir Kayan Ak Parti İlçe Başkanı seçildi.

Yapılan oylama sonucunda Kadir Kayan İlçe Başkanı olurken yönetim kurulu; Arzu Kocabaş Eren, Arslan Asrlan, Dursun Ali Beşli, Hamza Aydın, Hasan Kaya, Kadir Özkurt, Kenan Gökdemir, Meliha Ergül, Muhammet Gür, Musa Akın, Mustafa Kurkmazlı, Naime Nur Ergin, Uğur Albayrak, ve Yeter Kara isimlerinden oluştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.