Havza Ak Parti Ailesinin Mutlu Günü

Havza Ak Parti Ailesinin Mutlu Günü

Ak Parti Havza İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi ve Elmacık Mahallesi Muhtarı Kadir Özkurt’un oğlu dünya evine girdi.

A+A-

Ak Parti Havza İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi ve Elmacık Mahallesi Muhtarı Kadir Özkurt’un oğlu dünya evine girdi.

Genç çiftin özel bir düğün salonunda düzenlenen nikah merasimine Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan, Fen İşleri Daire Başkanı Metin Köksal, Özel Kalem Müdürü Süleyman Kaldırım, parti yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar ve davetliler katıldılar.

Düğün törenine katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir genç çifte mutluluklar dileyerek; “ İnşallah kıyılacak nikah ile genç kardeşlerimiz dünya evine girecekler. Bu genç çiftimize Sayın Cumhurbaşkanımızın isteğini hatırlatıyor ve bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.”dedi.

Hatice ve Furkan çiftin nikahını kıyan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir genç çifte mutluluklar dileyerek; “ Biz büyük bir aileyiz.  Bir yol arkadaşımızın mutluluğuna ortak olmak bizlerde mutluluk verdi. Allah genç çiftimize uzun ve sağlıklı bir ömür versin.” Dedi.

Ak Parti Havza İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi ve Elmacık Mahallesi Muhtarı Kadir Özkurt ise mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. kadir-ozkurt-havzada-evlendi-4.jpgkadir-ozkurt-havzada-evlendi-7.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.