HAVUZ’DA HAVUZ PROBLEMİ ÇÖZÜYORLAR

HAVUZ’DA HAVUZ PROBLEMİ ÇÖZÜYORLAR

Samsun’un Bafra İlçesinde Nazmiye Demirel Ortaokulu Matematik öğretmeni Selda Tomaç öğrencilere matematik dersini sevdirmek amacıyla uygulamalı olarak matematik dersi veriyor.

A+A-

ÖĞRENCİLERİN DERSE İLGİSİ ARTIYOR
Matematik dersini öğrencilere sevdirmek amacıyla Bafra’nın çeşitli yer ve mekânlarında açık havada uygulamalı eğitimler veren Selda öğretmenin uygulamalı olarak verdiği matematik dersi sayesinde öğrenciler eğlenerek öğrenirken aynı zamanda matematik dersine olan ilgileri de artıyor. 
Öğrencilerin matematik dersine olan ilgisini artırmak için onlarla hem eğleniyor, hem ödüllendiriyor, hem de öğretiyor.

HER ALANDA DERS YAPIYORLAR
Selda öğretmen öğrencileriyle matematik dersini kimi zaman boş bir havuzda, kimi zaman yemekte, kimi zaman yürürken, kimi zaman okulun bahçesinde ya da alışveriş merkezin de gezerken her an matematiği zevkli hale getirerek öğrencilerine farklı yöntemlerle uygulamalı olarak matematik dersinde ki problemleri çözdürüyor.

HAVUZ PROBLEMİNİ HAVUZDA ÇÖZÜYORLAR
Matematik dersinde ki havuz problemlerini çözmek amacıyla Bafra Ali Kale Turistik tesislerine giden Selda öğretmen ve öğrencileri boş havuza girerek
yüzme havuzunun hacmi, içindeki suyun kaç litre olabileceği ve havuzun kaç damacana su ile doldurabileceğini yerinde ölçerek uygulamalı olarak öğrendiler.

nazmiye-demirel-oklu.jpgnazmiye-demirel-oklu-001.jpgnazmiye-demirel-oklu-002.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.