Havran Belediyesi’nden Hasat Şenliği

Havran Belediyesi’nden Hasat Şenliği

Havran Belediyesi’nden Hasat Şenliği

A+A-

Balıkesir Havran Belediyesi’nin düzenlediği Hasat Şenliği ilgi gördü.
Şenlikte Zeynep Casalini ve Aydilge sahne aldı. Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, “Bu seçimlerde gençlerimiz çok büyük çaba sarfettiler. Geleceğimiz gençlere emanettir. Belediye Başkanımız Emnin Ersoy başta olmak üzere emek veren herkesi kutlarım” dedi.
Başkan Emin Ersoy, “Havran tarım şehridir. Bereketli topraklarımızda zeytin ve mandalina başta olmak üzere her türlü meyve yetişmekte. Üreticilerimize Hayırlı bereketli kazançlar dilerim” dedi.
Konsere Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, İvrindi Kaymakamı Bekir Çelik, Havran Jandarma Komutanı Volkan Öz, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, İvrindi Belediye Başkanı Recai Baytar ile çok sayıda yetkili ve vatandaş katıldı.
Çanakkale Kahramanı Kocaseyit’in memleketinde olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Casalini, “Gençler çok coşkulu. Konserlerimiz ve albüm çalışmalarımız devam ediyor. Kenan Vural’a ait Derviş şarkısının klibinin Isparta’da çekimini tamamladık. Klibin yönetmenliğini Ali Şan Günay yaptı. Klip youtube dönmeye başladı. Klip dört gün içinde 110 bin kez izlenmiş, bu da önemli başarı” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.