Hatipoğlu, " Oyunu düşünerek kullan "

Hatipoğlu, " Oyunu düşünerek kullan "

Samsun`un Bafra İlçesi`nde Anayasa Değişikliği Platformu adı altında toplanan grup üyesi Eğitimci Mehmet Tayyar Hatipoğlu referandum süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.

A+A-

Bafra Anayasa Değişikliği Platformu üyesi Eğitimci Mehmet Tayyar Hatipoğlu konuşmasında, “Ben Mehmet Tayyar Hatipoğlu Bafralı`yım. İlk Orta ve Lise hayatımı Bafra`da tamamladıktan sonra Erzurum Atatürk Üniversitesini bitirdim. İlk görev yerim Bafra Lisesidir. Burada 7 yıl çalıştım. 1980 ihtilalında sürgüne uğradım. Sonra tekrar Bafra`ya geldim. 17 yıl Bafra Endüstri Meslek Lisesi`nde çalıştıktan sonra 35 yıl üzerinden emekli oldum.

Bu arada 1970 yılında Bafra`da Bafra Ülkü Ocaklarını ilk kuranlar arasındayım. En son 2012 yılında Milliyetçi Hareket Partisi üst kurul delegesiyim. Fakat şunu belirtmek istiyorum. Bafra Anayasa Değişikliği Platformuna katılırken, hiçbir siyasi kişilik ile konuşmuyoruz. Zaten öyle bir yetkimiz de yok. “ Geleceğine Sahip Çık ” adı altında bir parola ile yola çıktık. Bizler Bafra’mızı, bayrağımızı, milletimizi, insanlarımızı, vatanımızı seviyoruz. Ve bu kutsal değerleri sizlerinde bizlerden fazla sevdiğinize inanıyoruz. Bu bağlamda 16 Nisan`da oyunuzu kullanırken düşünerek geleceğinizi göz önünde bulundurarak kullanmanızı umut ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.