Hatice Aksoy defin edildi

Hatice Aksoy defin edildi

Bafra eşraflarından Merhum Dursun Aksoy’un eşi, Rahmi Can, Rızvan, Osman ve Mustafa Aksoy’un Anneleri Hatice Aksoy; Hakkın rahmetine kavuşmuştur.

A+A-

Samsun’da özel bir hastane’nin yoğun bakım servisinde tedavi görmekte olan Hatice Aksoy; hakkın rahmetine kavuşmuştur. Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu eski Başkanlarından Rizvan Aksoy’un anneleri Merhume Hatice Aksoy’un cenazesi bugün Altınkaya Mahallesi, Perçin Sokaktaki evinden alınarak Aktekke Kur’an Kursu Camii’ne getirildi. Burada  ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazına müteakip Aktekke Köyü aile kabristanlığına defin edildi. Cenaze namazını kıldıran İlçe Müftüsü İsmail Çiçek`in yanı sıra Tarım İl Müdürü Kadir Güven, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Akp İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Nayır, Dr. Davut Çepni ve çok sayıda vatandaş cenaze törenine katıldı.

hatice-aksoy.jpghatice-aksoy-001.jpghatice-aksoy-002.jpghatice-aksoy-003.jpghatice-aksoy-004.jpghatice-aksoy-005.jpghatice-aksoy-006.jpghatice-aksoy-006.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.