Hasret bitti  “Koray Çatan Restoran” açıldı

Hasret bitti  “Koray Çatan Restoran” açıldı

2014 yılından bu yana Samsun ve çevre ilçelere hizmet veren  “Koray Çatan Restoran”  pandemi koşullarını ve hijyen kurallarına uyarak masa servis hizmetine başladı.

A+A-

“Koray Çatan Restoran” sahibi Koray Çatan, Uzun yıllar boyunca unlu mamülleri sektöründe hizmetlerimize devam etmekteyiz. Şimdi ise "Kendi Etimiz, Kendi Lezzetimiz" sloganıyla Koray Çatan Restoran ®️ markamızla sizlerleyiz. Alanında uzman çalışanlarımız, güler yüzlü ekibimiz, kaliteli ürünler, uygun fiyat, güvenilir, hızlı ve üstün hizmet anlayışı ile karşınızdayız” dedi

hasret-bitti-koray-catan-restoran-acildi.jpg

Çatan, "Coğrafi işaret" tesciline sahip lezzetler arasında yer alan Bafra Pidesi'nin  ince hamuru, gevrekliği, odun ateşinde pişirilişi, yapılışında kullanılan doğal tereyağı ve en önemlisi kendi çiftliğimizde özenle yetiştirdiğimiz hayvanlarımızın etinden çekilen kıymamız ile sizlere Koray Çatan Restoran ®️ olarak "Kendi etimiz kendi lezzetimiz" anlayışıyla hizmet vermeye başladık. Meşhur Bafra Pidecisi Koray Çatan Restoran ®️  Bafra Pidesi'nin yüzlerce yıllık süregelen lezzet geleneğini yaşatmaya devam etmektedir” dedi.

Koray Çatan internet sitesine ulaşmak için lütfen tıklayın 

d7f2423d7164c4b66a45f3d1fd38f912.jpg

hasret-bitti-koray-catan-restoran-acildi-001.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.