HASİAD’dan Büyük Buluşma

HASİAD’dan Büyük Buluşma

Havza Sanayici ve İşadamları Derneği (HASİAD) tarafından düzenlenen yemek programında gurbetteki Havzalı işadamları ile Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri bir araya geldi.

A+A-

Özel bir tesiste düzenlenen yemek programına Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar, Kapaklı Havzalılar Dernek Başkanı Zalif Çavdar, Karadeniz Hafriyat Sahibi Erdem Yılmaz, Çavdar Gurubu Adına Kamil Yarar, Hakaya Gurubu Adına Yasin Yarar, Altınsoy Yapı Kimyasalları Sahibi Sebahattin Altınsoy, Dağlıoğlu İnşaat Bayram Dağlıoğlu, Çavdaroğluları Nalbur Yüksel Yılmaz, siyasi parti temsilcileri, Havzalı işadamları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve dernek yönetimi katıldı.

Programda konuşan HASİAD Genel Başkanı Fikret Bıyık derneğin kuruluş amacının birlik ve beraberlik içerisinde Havza’ya değer katmak olduğunu belirterek; “Bizler Havzalıyız ve bizim önceliğimiz Havza olmalı. Hiç bir şey için geç değil. Yeter ki iyi niyetli çalışalım ve işbirliği içerisinde olalım. Havzamızın gelişmesi için elimizden gelen gayreti göstererek her türlü işbirliğinde olacağız. Öncelikle gurbetteki Havzalı hemşerilerimizin altyapısı tamamlanan Organize Sanayi Bölgesine (OSB) yatırım yapması dışarıdaki yatırımcı içinde bir güven ortamı yaratacaktır. Programımıza katılan herkese teşekkür ederim.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise Havzanın sürekli göç veren bir ilçe olduğunu belirterek; “İnşallah artık bu gidişata son vereceğiz. Havza’da dev bir termal tatil merkezinin temeli atıldı.  Yine Havza OSB’de iki firma tarafından iki büyük yatırımın temeli kısa sürede atılacak. Bunların hepsi tamamlandığında istihdam ve göç sorunu olmayan, ekonomisi güçlü bir ilçe olacağız. HASİAD’ın kuruluşunu uzun süredir arzuluyorduk. Ancak bu zamana nasipmiş. Sayın Başkanım ve yönetimin kutluyorum.  Bu tür çatı örgütler bulundukları yerler için her zaman avantaj olmuştur. Kendilerine başarılar diliyorum. Gurbetteki Havzalılarımızın ise Havza’ya destek olmalarını bekliyoruz.” Dedi.

Havza TSO Başkanı Erkan Acar ise yapılan çalışmaların Havza için olduğunu belirterek; “İnşallah Havzamızı güzel günler beklemekte. Havzamıza katkı sağlayacak her türlü işbirliği içerisinde Havzamıza hizmet etmek bizim için onurdur.” Dedi.

Havza Ak Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir ise oluşan birlik ve beraberlik ortamından dolayı mutluluk duyduğunu belirterek; “Havza artık hedefine giden bir ok halinde yoluna devam etmekte.” Dedi.

MHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ise yakalanan birlik ve beraberlik ortamının bozulmaması dileğinde bulunarak; “Öncelikle ilçemizin teşvikler kapsamında alınması için çalışma yapılmalı.” Dedi.

Konuşmaların ardında programa katılanlarla hatıra fotoğrafı çekildi.

 
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.