Hasan Optik Açıldı

Hasan Optik Açıldı

Bafra’da Hasan Optik'in resmi açılışı büyük bir katılımla gerçekleşti.

A+A-

Geçtiğimiz günlerde açılan ve halk tarafından büyük bir beğeni alan, yoğun bir ilgi gören Hasan Optik, bugün kurdele kesimi ile resmi bir şekilde açılışı gerçekleşti.

Programın açılış konuşmasını iş yeri sahibi Emre Şener yaptı. Emre Şener “Öncelikle katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Desteklerini esirgemeyen herkese ayrı teşekkür ediyorum. Böyle bir optik mağazamız Bafra’mıza hayırlı uğurlu olur umarım” dedi.

İş yeri sahibi Emre Şener’in ardından konuşan Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel şu ifadeleri kullandı. “Bildiğiniz gibi hemen hemen her insanın zamanla, yani ilerleyen yaşlarda da olsa gözlüğe ihtiyacı oluyor. Yaşamımızda önemli bir yeri olan gözlerimizin sağlıklı olabilmesi için gözlük her halükarda hepimize bir noktadan sonra şart oluyor. Bunun için böyle bir iş yerinin Bafra’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından program toplu kurdele kesimi ile son buldu.

Hasan Optik’in açılış programına Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, Bafra Jandarma İlçe Komutanı Yüzbaşı Serkan Erbaş Bafra İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne Dr. Aytaç  ve İş Yeri Sahibi Emre Şener katıldı.

2-652.jpg3-557.jpg4-389.jpg5-267.jpg6-184.jpg7-125.jpg8-089.jpg9-062.jpg10-044.jpg11-035.jpg12-032.jpg13-020.jpg14-017.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.