Hasan Aslan’ın oğlu Etfal erkekliğe ilk adımını attı

Hasan Aslan’ın oğlu Etfal erkekliğe ilk adımını attı

Bafra’nın sevilen ismi Hasan Aslan’ın oğlu Eftal erkekliğe ilk adımını attı.

A+A-

Bafra’nın sevilen ismi Hasan Aslan’ın oğlu Eftal erkekliğe ilk adımını attı.

Gerçekleştirilen sünnet merasiminde siyasetten, iş dünyasına kadar birçok isim Eftal için bir araya geldi.
Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatında yıllarca görev yapan ve Bafra’nın en çok sevilen isimlerinin başında gelen merhum Hasan Aslan’ın yeğeni Hasan Aslan oğluna muhteşem bir sünnet merasimi gerçekleştirdi. İş dünyasından, siyasete kadar birçok kişi ise bu sünnette bir araya geldi.
Bafra Çetinkaya Köprüsünden mehteran takımı ile geçen Eftal Aslan yaptığı bozkurt işareti ise merasime gelen misafirleri gülümsetti. Çaça düğün salonunda gerçekleştirilen merasim Kur’an-ı Keri tilaveti ile başladı, ilahilerin okunduğu sünnet merasiminde semazenlerin gösterisi misafirleri mest etti. Sünnet merasimi yapılan dualar ile son buldu.

Düzenlenen  program Samsun  Ak Parti Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,Samsun MHP İl Başkanı Abdullah Karabıçak,siyasi parti ilçe başkanları,sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.hasan-aslanin-oglu-etfal-erkeklige-ilk-adimini-atti-9.jpghasan-aslanin-oglu-etfal-erkeklige-ilk-adimini-atti-8.jpghasan-aslanin-oglu-etfal-erkeklige-ilk-adimini-atti8.jpghasan-aslanin-oglu-etfal-erkeklige-ilk-adimini-atti-7.jpghasan-aslanin-oglu-etfal-erkeklige-ilk-adimini-atti-6.jpghasan-aslanin-oglu-etfal-erkeklige-ilk-adimini-atti-5.jpghasan-aslanin-oglu-etfal-erkeklige-ilk-adimini-atti-4.jpghasan-aslanin-oglu-etfal-erkeklige-ilk-adimini-atti-3.jpghasan-aslanin-oglu-etfal-erkeklige-ilk-adimini-atti-2.jpghasan-aslanin-oglu-etfal-erkeklige-ilk-adimini-atti-1.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.