HASAN ASLAN'DAN AKP'YE VERYANSIN

HASAN ASLAN'DAN AKP'YE VERYANSIN

Eski Bafra Belediye başkanı ve MHP Meclis üyesi adayı Hasan Aslan, dün akşam Fatih mahallesinde gerçekleştirilen mitingde Bafra AKP ve Belediye başkanı Zihni Şahin’e yüklendi.

A+A-

 Fatih mahallesinde gerçekleşen miting esnasında, AKP konvoyunun miting alanının yanında geçerken, anons arabalarının sesi açıp mitingi bölmesi Mhp'liler tarafından tepki ile karşılandı.

 Belediye meclis üyesi Hasan Aslan mitingde yaptığı konuşmada şunları söyledi''yarım saattir bunlar sizleri burada bekletiyor, bizim arkadaşlarımız sukuneti korudular ama Ülkücüler korkmaz.Biz onların miting alanlarından geçerken arkadaşlarımızı özellikle uyarıyoruz, sessizce geçin diye''dedi.

ASLAN ''BAFRA BELEDİYESİNİ KİM İDARE EDİYOR? MÜDÜRLER''

Bunu herkes biliyor.Müdür mü idare eder belediyeyi? Müdür sadece Belediye başkanının verdiği görevleri icra eder.

.

HASAN ASLAN BORÇLU BIRAKTI BELEDİYEYİ:

Evet ben borçlu bıraktım ama ben Bafra'nın alt yapısını ve bir çok eksiğini yaptım.Bu nasıl borç bitiremediler 10 yılda? Bunların yaptığı borçlar ödenecek gibi değil.

BİR LOKANTADAN 1 TRİLYONLUK YEMEK YENMEZ.

Bizim böyle bir harcama lüksümüz yok.

Bir AKP'li diyor ki;Hasan Aslan neden bu seçimlere bu kadar asılıyor?Evet asılırım çünkü ben MHP'liyim ve ülkücüyüm.Çeşitli dedikodular ile bizleri birbirimize düşürmeye çalışıyorlar,ama biz bu oyunlara gelemeyeceğiz.Bafra'da MHP çoştu geliyor.Bunun korkusu sardı sanırım arkadaşları.

KÖYLERDEN UMUTLARI BOŞA ÇIKACAK

Bu gün arkadaşlarım ile köylere gittim, hiç umdukları gibi değil,onları köylerde umdukları olamayacak.Yarında şehir merkezini gezeceğiz, onlara öyle bir hesap soracağız ki,çekip gidecekler.

MEVCUT BELEDİYE BAŞKANI YÖNETEMİYOR.

Bafra belediyesi iyi idare edilemiyor.Şu anda ki mevcut belediye başkanı benim arkadaşım ama, yönetemiyor.Yönetemiyorsan bırakacaksın.Son günlerde yanlarına bazı ülkücüleri alıp ''sözde ülkücüler'' bende ülkücüyüm bende Milliyetciyim gibi söylemler söylüyorlar.Ülkücü isen MHP'de olacaksın.Ülkücüyüm deyip AKP de olacaksın böyle bir şey yok.

Bafra'yı öyle bir sıkıntıya soktular ki, bankalardan devamlı para çektiler

 ''Bunlara inanmayın Bafra'da MHP'ye oylarınız ile destek verin''dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum