Harçlıklarını biriktirdiler tekerlekli sandalye aldılar

Harçlıklarını biriktirdiler tekerlekli sandalye aldılar

Altınkaya Anadolu Lisesi öğrencileri Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesi ile işbirliği halinde okullarında ‘’Birlikte Engelleri Aşalım’’ adlı proje kapsamında tekerlekli sandalye yardım kampanyası düzenlediler.

A+A-

Altınkaya Anadolu Lisesi öğrencileri 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında harçlıklarından biriktirerek aldıkları tekerlekli sandalyeleri okullarında yaptıkları programla sahiplerine teslim ettiler.

Okul Müdürü Dursun ÖZCAN;  programda yaptığı açılış konuşmasında, Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesi başkanı Recep KÖKSAL ve Yönetim Kurulu üyelerine hoş geldiniz diyerek öğrencilere göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür etti. Altınkaya Anadolu Lisesi öğrencilerinin istediğinde neler başarabileceklerini tekrar gösterdiğini ifade eden Dursun ÖZCAN bu yıl okulumuzda 4.sü gerçekleştirilerek geleneksel hale dönüştürülmesi planlanan bu proje ile her yılakülü  araç almaya gayret göstereceklerini ifade etti. Duygulu anların yaşandığı programda öğrenci temsilcileri tarafından sahiplerine bir akülü ile bir tekerlekli sandalye teslim edildi.

Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesi başkanı Recep KÖKSAL ’ da yaptığı konuşmada okul idaresine, öğretmenlerine ve özellikle öğrencilerine teşekkür ederek, üyelerimizle burada olmaktan çok mutlu olduklarını ifade ederek, Altınkaya Anadolu Lisesi öğrencilerinin hep yanlarında olduklarını bildiklerini söyledi.

Program toplu fotoğraf çekimlerinin ardından verilen ikramlarla sona erdi.

tekerlekli-sandalye2.jpgtekerlekli-sandalye3.jpgtekerlekli-sandalye4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.