HARÇLIKLARINDAN BİRİKTİRDİLER

HARÇLIKLARINDAN BİRİKTİRDİLER

Altınkaya Anadolu Lisesi öğrencileri Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesi ile işbirliği halinde okullarında ‘’Birlikte Engelleri Aşalım’’ adlı proje kapsamında tekerlekli sandalye yardım kampanyası düzenlediler.

A+A-

Altınkaya Anadolu Lisesi öğrencileri 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında harçlıklarından biriktirerek aldıkları tekerlekli sandalyeleri okullarında yaptıkları programla sahiplerine teslim ettiler. Ayrıca Kimya Öğretmeni Reyhan ERGUN ve proje öğrencilerinin S.O.S. projesi kapsamında  topladıkları mavi kapaklar da dernek yöneticilerine teslim edildi.

Okul Müdürü Dursun ÖZCAN;  programda yaptığı açılış konuşmasında, Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesi başkanı Recep KÖKSAL ve Yönetim Kurulu üyelerine hoş geldiniz diyerek öğrencilere göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür etti. Altınkaya Anadolu Lisesi öğrencilerinin istediğinde neler başarabileceklerini tekrar gösterdiğini ifade eden Dursun ÖZCAN bu yıl okulumuzda 6.sı gerçekleştirilerek geleneksel hale dönüştürülmesi planlanan bu projeye sonraki eğitim yıllarında da devam edileceğini ifade etti.

Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesi başkanı Recep KÖKSAL’ da yaptığı konuşmada okul idaresine, öğretmenlerine ve özellikle öğrencilerine teşekkür ederek, üyelerimizle burada olmaktan çok mutlu olduklarını ifade ederek, Altınkaya Anadolu Lisesi öğrencilerinin hep yanlarında olduklarını bildiklerini söyledi. Ayrıca dün gerçekleştirilen Engelliler yürüyüşünde Altınkaya Anadolu Lisesi öğrencilerinin Bayrağımızı önde taşıdıklarını ifade ederek teşekkür etti.

Program toplu fotoğraf çekimlerinin ardından sona erdi.

harcliklarindan-biriktirdiler.jpgaltikaya-anadolu-lisesi-tekerlekli-sandalye-aldilar2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.