HARÇLIKLARI İLE HEDİYE VERDİLER

HARÇLIKLARI İLE HEDİYE VERDİLER

Bafra Atatürk Anadolu Lisesi Öğrencileri “Samsun Maarif hareketler” kapsamında harçlıkları ile aldıkları LÖSEV takvimlerini kardeş okullara hediye ettiler.

A+A-

 Bafra Atatürk Anadolu Okulu LÖSEV kardeş okulu olması hasebiyle Okul müdürü Aşkın Gencer, okul öğretmenlerinden Salim Hepsert önderliğinde gönüllü öğrencilerin katkıları aldıkları LÖSEV takvimlerini “kardeş okul projesi” kapsamında, Doğanca Ortaokulu,30 Ağustos ilkokulu, Örencik ilk ve Ortaokulu ve Cumhuriyet ortaokullarına 330 adet LÖSEV takvimi karne hediyesi olarak verdiler.
Okul müdürü Gencer; ”Atatürk Anadolu lisesi olarak “Maarif Hareket ”kapsamında  LÖSEV ile kardeş okul projesi kapsamında çeşitli etkinlikler yapıyoruz.15 Karne tatili dolayısı ile okul öğretmenimiz Salim Hepsert ve gönüllü öğrencilerimizin destekleri ile 330 Adet LÖSE takvimini kardeş okul projesi kapsamında karne hediyesi olarak dağıttık. Amacımız toplumda Lösemi hastalığına dikkat çekip, bilinçlendirmek. Bizler birey olarak yaşadığımız müddetçe her türlü hastalığın adayıyız. Bugün belki birer sağlıklı bireyiz. Âmâ yarının bize ne göstereceğini kimse bilemez. Başımıza gelmeden duyarlı bir toplum oluşturmak biz eğitimcilerin görevidir ”dedi.

ataturk-anadolu-lisesi-ogrencileri-harcliklari-ile-yardim-etti.jpegataturk-anadolu-lisesi-ogrencileri-harcliklari-ile-yardim-etti-001.jpegataturk-anadolu-lisesi-ogrencileri-harcliklari-ile-yardim-etti-002.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.