Hamamözü Kaymakamı Okan Dağlı Bafralıların Gururu Olmaya Devam Ediyor

Hamamözü Kaymakamı Okan Dağlı Bafralıların Gururu Olmaya Devam Ediyor

Yaptığı çalışmalar ve projelerle her kesimden takdir gören Amasya-Hamamözü Kaymakamı Bafralı Okan Dağlı Bafralıları gururlandırmaya devam ediyor.

A+A-

Yaptığı çalışmalar ve projelerle her kesimden takdir gören Amasya-Hamamözü Kaymakamı Bafralı Okan Dağlı Bafralıları gururlandırmaya devam ediyor.


Bafra Kapıkayafest için Bafra’ya gelen İstanbul Bafra Dernekleri Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu,GÖKCAMDER Kurucu Genel Başkanı, SAMKON Genel Başkan Yardımcısı, HEYCES TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş, BADEF Genel Başkan Yardımcısı, Mehmet Aşcı, İstanbul Bafraspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ramazan Baş İstanbul’a dönüşte çalışmalarını yakinen takip ettikleri, Bafralı hemşerileri Amasya-Hamamözü Kaymakamı Bafralı Okan Dağlı’yı makamında ziyaret ettiler . Ziyarette Hamamözü Belediye Başkanı  Fatih Bayraktar’da hazır bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Hamamözü Kaymakamı Bafralı Okan Dağlı  İstanbul Bafra Dernekleri Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu,GÖKCAMDER Kurucu Genel Başkanı, SAMKON Genel Başkan Yardımcısı, HEYCES TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş, BADEF Genel Başkan Yardımcısı, Mehmet Aşcı, İstanbul Bafraspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ramazan Baş’a çalışmalarında başarılar diledi.
İstanbul heyeti adına bir açıklama yapan İstanbul Bafra Dernekleri Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu,’’Bafra’da düzenlenen ve 4 gün süren Kapıkayafest programı sonrasında yaptığı başarılı çalışmaları ve projelerini duyduğumuz, gururumuz ve onurumuz olan Hamamözü Kaymakamımız Bafralı hemşerimiz Okan Dağlı’yı ziyaret etmeye karar verdik. Kendileri ise ziyaret talebimizi memnuniyetle kabul etti. Genç ,dinamik, çalışkan Kaymakamımız Okan Dağlı ve Hamamözü Belediye Başkanımız Fatih Bayraktar Başkanımıza misafirperverliklerinden dolayı en kalbi şükranlarımızı sunmak isteriz.’’diyerek sözlerini tamamladı.

1-20220801154318.jpg2-20220801154318.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.