Hamam Sultan: "Tüm Tedbirlerimizi Aldık Hizmete Başladık"

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 16 Mart 2020 tarihinde yayınlanan genelge ile birlikte faaliyetleri durdurulan, hamam ve benzeri işletmeler 1 Haziran 2020 tarihi itibariyle yeniden açıldı.

A+A-

Faaliyetlerine 1 Haziran 2020 tarihinden itibaren başlamasına izin verilen hamamların, Sağlık Bakanlığı Bilim Danışma Kurulu’nun son yayınladığı kurallar itibariyle, COVİD-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi’nde öngörülen sağlık önlemlerine uymaları gerekmektedir. 

Hamam Sultan: "Tüm Tedbirlerimizi Aldık Hizmete Başladık"

HİJYEN KURALLARI ÜST SEVİYEDE !

Hamam Sultan İşletme Sahibi Gülistan Topkaya’da gerekli önlemlerin alındığını belirterek; “Yaklaşık 80 gündür kapalı olan işletmemiz, Haziran ayının ilk gününden itibaren faaliyete geçti. Koronavirüs tedbirleri kapsamında Mart ayında kapanan Hamam Sultan, hijyenik koşullar sağlanarak 1 Haziran Pazartesi günü itibariyle sabah saat 09.00 ile akşam saat 22.00 arasında yeniden hizmet vermeye başladı. Haftasonu kısıtlamasının olmadığı Cumartesi ve Pazar günlerinde işletmemiz hizmet vermeye devam edecek. Öncelik prensibimiz, her daim temizlik üzerine olduğu için, gönül rahatlığıyla tedbirleri aldığımız işletmemize siz değerli vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Randevulu sistemde çalıştığımız için gelmeden önce lütfen randevu almayı da unutmayın. Sağlıklı günler dilerim.” dedi.

Hamam Sultan: "Tüm Tedbirlerimizi Aldık Hizmete Başladık"Hamam Sultan: "Tüm Tedbirlerimizi Aldık Hizmete Başladık"
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.