HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YILSONU SERGİSİ DÜZENLEDİ

HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YILSONU SERGİSİ DÜZENLEDİ

Bafra Öğretmen Evi Bahçesinde Düzenlenen Program’da Beğeni İle İzlendi.

A+A-

Program’da açılış konuşması yapan Halk Eğitim Müdürü Yalçın AK, ‘’ Değerli misafirlerimiz hepiniz hoş geldiniz. Okuma yazma alanında açılan 100 Kursta 1703 insanımızın okuma yazma öğrenmesine vesile olmak bizleri çok mutlu etti. Hedefimiz kurs sayısını ve kurs çeşitliliğini artırarak bu yıl 15.000 insanımızın eğitimine katkıda bulunmaktır. Sizlerde, bugün buraya gelip bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum.’’ Dedi.
Ardından konuşma yapan Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin ise şunları söyledi, ‘’ Değerli misafirler hepinizi saygı ile selamlıyorum. Her birimizin doğduğumuz andan itibaren ölünceye kadar yeni şeyler öğrenmeye ihtiyacımız var. Artık hayat boyu öğrenme kavramı ile yüz yüzeyiz. Aslında bizim inancımızın temellerinden olan beşikten mezara kadar ilimi artık milli eğitim bakanlığı hayat boyu öğrenmedir. Yani, hepimiz hangi konumda olursak olalım, hangi mesleği icra edersek edelim mutlaka, gerek hobilerimizi geliştirme, gerek dil öğrenme, gerekse yeni el sanatları ile tanışma bunları üretme ve pazarlama, yeni mesleklerle tanışmak için büyük bir fırsat olduğunu düşünüyoruz. Hepimiz öğrenmeye açık ve istekli bir şekilde değişeme ayak uydurabilecek bireyler olmamız gerekir.’’
Son olarak konuşma yapan Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ise, ‘’ Bu sene yıl boyu yapılan faaliyetler, kurslar ve bütün çalışmaların neticesinde, bir sergi ile tekrar bütün Bafra’nın gezmesine görmesine açıyoruz. Eylül ayında başlayan bu faaliyetler yıl boyu devam etti ve kurslara katılan bütün bayanlarımız, gençlerimiz yıl boyu yapılan etkinliklerde çok güzel şeyler ortaya koydular. Bizde yıl içerisinde birçok anlamda bunlara eşlik ettik. Ben burada emeği geçen bütün hocalarımıza, kurs öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum.’’ Dedi. 
Konuşmaların ardından sahnede performans gösteri sunan Zeybek oyun grubu sergi açılışını gölgede bıraktı. Zeybek gösterisinin sonrası, Bafra Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları Topluluğu Halay ekibi gösterilerini yaptı. Kızılırmak Ortaokulu Kafkas Oyun gösterisi ile devam eden program Artvin Oyun ekibinin muhteşem gösterisi sonra kesilen açılış kurdelesinin ardından son buldu. 

Programa, Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Acar, Bafra Halk Eğitim Müdürü Yalçın AK, Kurs öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

dscf8800.jpgdscf8801.jpgdscf8804.jpgdscf8808.jpgdscf8810.jpgdscf8812.jpgdscf8811.jpgdscf8821-001.jpgdscf8823-001.jpgdscf8830.jpgdscf8833-001.jpgdscf8842.jpgdscf8853.jpgdscf8853.jpgdscf8857.jpgdscf8863-001.jpgdscf8865.jpgdscf8878.jpgdscf8879.jpgdscf8881-001.jpgdscf8882.jpgdscf8886.jpgdscf8883.jpg

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.