HALİL KONAKCI; "SOKAKLARDA ET GÖRMEKTEN İÇİMİZ DIŞIMIZA ÇIKIYOR ARTIK"

Ankara Melike Hatun Cami İmamı Halil Konakçı'ya ait yeni bir video sosyal medyada gündem oldu.

A+A-

Ankara Melike Hatun Cami İmamı Halil Konakçı'ya ait yeni bir video sosyal medyada gündem oldu.

Skandal ifadelerle dolu videoda Konakçı kadınlar için "Sokaklar kasap dükkanı gibi. Dedelerimizin yatak odasında göremediği kıyafetleri biz artık çarşıda pazarda görüyoruz" ifadesini kullanırken, erkeklere de "Ya hiç mi kıskanmıyorsun lan? Kızın, karın öyle sokağa çıkarken, video paylaşırken hiç mi vicdanın sızlamıyor?" sözleriyle tepki gösteriyor.
Daha önce hilafet çağrısıyla gündeme gelen Ankara Melike Hatun Cami İmamı olarak bilinen Halil Konakçı'ya ait yeni bir video düştüğü andan itibaren interneti resmen ayağa kaldırdı.
"ET GÖRMEKTEN İÇİMİZ DIŞIMIZA ÇIKIYOR ARTIK"
Sosyal medyada paylaşılan videoda kadınlar için "Bak sokaklar ne hale geldi! Kasap dükkanı gibi. Et görmekten içimiz dışımıza çıkıyor artık. 100 yıl önce dedelerimizin yatak odasında göremediği kıyafetleri biz çarşıda pazarda plajda görüyoruz" gibi skandal ifadeler kullanan Konakçı erkeklere yönelik de tepki çeken sözler sarf ediyor;
"YA HİÇ Mİ KISKANMIYORSUN LAN?"
"Bu kadınların başında yok mu adamları abileri babaları kocaları? Geçtim helali haramı hadi buna inanmıyorsun. Tamam ateistsin, imanın zayıf... Ya hiç mi kıskanmıyorsun lan? Kızın, karın öyle sokağa çıkarken, video paylaşırken hiç mi vicdanın sızlamıyor? Benim aklım bu işi almıyor. Allah sonumuzu hayretsin."

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum