BAFRA'DA HAKKI BULUT RÜZGARI ESTİ

BAFRA'DA HAKKI BULUT RÜZGARI ESTİ

Bafra İlçesinde Samsunspor Lokali İşletmecisi Abdullah Yüksel tarafından organize edilen Hakkı Bulut Konseri büyük ilgi gördü.

A+A-

Bafra İlçesinde Samsunspor Lokali İşletmecisi Abdullah Yüksel tarafından organize edilen Hakkı Bulut Konseri büyük ilgi gördü.

Yıllardır yaptığı çalışmalar ile Bafra ve Bölgesinde takdir gören örnek işadamı Abdullah Yüksel sosyal ve kültürel etkinlikleri ile ismini duyurmaya devam ediyor.

Çeşitli iş kollarında istihdamda yaratan Yüksel uzun yıllardır işletmeciliğini yaptığı Samsunspor Lokalinde ise bu defa Türkiye’de isim yapmış efsane müzik adamı Hakkı Bulut’u Bafra’ya getirip harika bir konser tertip etti.

Programda ilk olarak Fantezi Müziğin güçlü sesi İlkay sahne aldı. Yaklaşık 1 saat Bafralılara söylediği türkülerle hem eğlendirdi, hem de hüzünlendirdi.

Arabeks Müziğin efsane ses Hakkı Bulut alkışlar arasında sahne aldı.

Hakkı Bulut konserine,’’İkimiz Bir Fidanız, Ben Buyum, Ben Köylüyüm.’’ İsimli şarkıları ile başladı. Samsunspor Lokalinde bulunan müzikseverlere nostalji dolu bir gece yaşattı.

2 saat sahnede kalan Hakkı Bulut eski ve yeni eserlerine yer verdi.

Bafralılar tarafından büyük ilgi gören konserin sonunda Hakkı Bulut ile resim çektirmek için sıraya girdiler.

Son olarak ise Nejla Nazlı söylediği şarkılarla Bafralılara güzel bir gece yaşattı.

Konserin sonunda bir açıklama yapan Bafra Samsunspor Lokali İşletmecisi İşadamı Abdullah Yüksel,’’Bafra ve Bölgesi için her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmalar ile Bafra Halkına neler verebiliriz çalışmaları yapıyoruz. Sosyal ve Kültürel etkinlikler çerçevesinde bu tür konserlerle halkımıza müzik ziyafeti çekmeyi düşündük. Konsere gelen tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Bu tür etkinliklerimiz devam edecektir.’’diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.