BU GÖRÜNTÜLER BİR MAHALLENİN IZDIRABI OLDU

Bafra'da çöp sorunu insanları hayatından bezdirdi. Emirefendi Mahallesi'nde kurulan pazar yerinde pazarcıların bıraktığı çöpler, mahalleliyi çileden çıkardı.

A+A-

Bafra'da Emirefendi Mahallesi'nde kurulan pazar yerinde pazarcıların bıraktığı çöpler, mahalle sakinlerini isyan ettirdi. Özellikle sıcak havalarda çöplerden yayılan kötü koku, mahallelinin yaşam kalitesini olumsuz etkiliyor.

Mahalle sakinleri, durumun aylardır devam ettiğini ve yetkililerden çözüm beklediklerini belirtiyor. Takipçilerimizden biri ihbar hattımıza şunları yazdı: "Bafra Emirefendi Mahallesi Doremi düğün salonu civarı bu halde kaç aydır çöpler burada ve sıcakta çok kötü koku geliyor. Pazar kuruluyor her cumartesi bütün çöplerini boş araziye atıp gidiyorlar. Belediye ekipleri sadece çöp konteynırını boşaltıp gidiyor."

Mahalle sakinleri, belediye ekiplerinin daha kapsamlı bir temizlik çalışması yapmasını ve pazarcıların çöplerini gelişigüzel bırakmamaları konusunda uyarılmasını istiyor. Konu hakkında yetkililerin acil bir çözüm üretmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.