Hakan Aygün Kuran Ayeti İle Alay Etti

Hakan Aygün Kuran Ayeti İle Alay Etti

Kamuoyuna kendini Gazeteci diye tanıtan Hakan Aygün Twitter hesabından yaptığı alçak paylaşımla büyük bir skandala imza attı. Aygün'ün bu paylaşımına suç duyurusunda bulunuldu.

A+A-

Hakan Aygün Twitter hesabından yaptığı alçak paylaşımla büyük bir skandala imza attı. Kendi çapında yaptığı yorumlar sebebiyle kimse tarafından sevilmeyen ve Aygün şimdi de kendince dini değerlerle alay etti.

Kendisini gazeteci olarak lanse eden İslam düşmanı Hakan Aygün soytarılıklarına bir yenisini daha ekledi.

AYETLE ALAY ETTİ

Koronavirüs sebebiyle başlatılan yardım kampanyasını diline dolayan Aygün sosyal medya hesabından yaptığı skandal paylaşımında Kur'an-ı Kerim ayetlerini kendince alaya alarak şu ifadeleri kullandı;

Aygün paylaşımında 'IBAN suresi ayet 1 Ey IBAN edenler... Biz size ayrı bankalardan IBAN numaraları verdik ki IBAN edesiniz diye, hiç şüphesiz ki ahiret gününde IBAN edenle IBAN etmeyenler ayrılacaktır!' diye yazdı.

Aygün'ün sınır tanımaz alçaklığı her kesimden büyük tepki çekti.

HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU

Ünlü Avukat Mustafa Doğan İnal, Aygün'ün söz konusu skandal paylaşımına tepki göstererek yarın suç duyurusunda bulunacaklarını duyurdu.

İnal şu ifadeleri kullandı;

''İnancımıza açıkça hakaret eden bu müptezel ile ilgili yarın suç duyurusunu yapıp takipçisi olacaz inşAllah. Bu ülkede her önüne gelen inancımıza hakaret edemeyeceğini öğrenmeli, yaptığ alçaklığın da hesabını vermeli...'' Sözleriyle duyurmuştu.

Gazeteci Hakan Aygün hakkında sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' ve 'hakaret' suçlarını işlediği gerekçesiyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyursunda bulunuldu.

Avukat Mustafa Doğan İnal, gazeteci Hakan Aygün hakkında suç duyurusunda bulundu.

İnal'ın avukatları aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunulan suç duyurusu dilekçesinde, Aygün'ün, 31 Mart'ta sosyal medya ortamında kişisel hesabından yaptığı paylaşımlarla 'alenen hakaret' ve 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçlarını işlediği belirtildi.

Kaynak:nethaber

hakan-aygun.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum