HAK ETTİĞİMİZ BİR ŞAMPİYONLUK ALDIK

HAK ETTİĞİMİZ BİR ŞAMPİYONLUK ALDIK

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de Sivasspor’u 4-2 yenerek, 2012-2013 sezonunun bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

A+A-

Sarı-kırmızılı takım üst üste ikinci, toplamda ise 19. şampiyonluğuna ulaştı. 
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Antrenörü Hasan Şaş, hak ettikleri bir şampiyonluk aldıklarını söyleyerek, “Önümüzde iki hafta vardı. Büyük avantajımız vardı, bunu Gaziantep maçında hissettik. Buradaki maça yansıtmamaya çalıştık. Bence hakettiğimiz bir şampiyonluk yaşadık. Şampiyonlar Ligi ile birlikte iki kulvarda yarışmak zordu. Türkiye Ligi’nde hak ettiğimiz bir şampiyonluk aldık” dedi.
Sarı-kırmızılı takımın golcü oyuncusu Burak Yılmaz, “Bugün kazanınca şampiyon olacağımızı biliyorduk. Hocamız da bizi iyi konsantre etti. Çıktık aslanlar gibi oynadık ve şampiyon olduk” dedi.
Kariyerinde hiç şampiyonluk yaşamadığını ifade eden Burak, “Benim kariyerimde bir tek şampiyonluk eksiktik. Bugün şampiyon olduk. Bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Gol krallığı hedefim yok diyemem. Şampiyonluk çok önemli. Gol kralı olmasam da olur” açıklamasını yaptı.
Bir gazetecinin, “Transferin hakkında çok haberler çıkıyor. Seni gelecek yıl da Türk Telekom Arena’da görecek miyiz ?” sorusuna ise Burak, “Ben burada çok mutluyum. Çok iyi bir performans gösterdim. Burada çok mutluyum ancak ilerleyen günler ne gösterir bilemem” diye cevapladı.
Sarı-kırmızılı futbolcu Hamit Altıntop da, “Şampiyonluğu hak ettik. İlk devre inişli çıkışlı bir dönem oldu. Takıma tranfserler yapılmıştı. Onlar birbirlerine alıştıktan sonra daha da iyi olduk. Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

SİVASSPOR CEPHESİ
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, zor bir atmosferde mücadele ettiklerini söyleyerek, “Bugün Galatasaray, taraftarıyla mükemmel bir şekilde bütünleşti. Gerçekten çok iyi oynadılar. Biz yapmamamız gereken hatalar yaptık. Bizim takımımızın oynadığı oyun bu değil. Atmosferin etkisine bizim hatalarımız eklenince ummadığımız bir mağlubiyet aldık” dedi.
Çalımbay, Galatasaray’ı şampiyonluğundan dolayı kutladığını belirterek, “Galatasaray Kulübü’nü, yönetim kurulunu, Fatih hocayı, teknik heyeti, futbolcu kardeşlerimizi candan kutluyorum, tebrik ediyorum. Hak ettikleri bir şampiyonluk aldılar. Tekrar hem ligde hem de Avrupa kupalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.
Çalımbay, Ziraat Türkiye Kupası’nda Trabzonspor ile yapacakları yarı final rövanş maçına yoğunlaşacaklarını ifade etti.
Sivassporlu futbolcular Hayrettin Yerlikaya ve Cihan Özkara da Galatasaray’ı şampiyonluğundan dolayı kutladıklarını söylediler.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.