HADİ SEZER 3 YILINI DEĞERLENDİRDİ

HADİ SEZER 3 YILINI DEĞERLENDİRDİ

Çetinkaya Belde Belediye Başkanı Hadi Sezer, “Küçük beldelerin sıkıntıları çok oluyor, ama biz hiçbir zaman sıkıntıların arkasına sığınarak hizmet yapmamazlık etmedik” dedi.

A+A-

Samsun’un Bafra ilçesi Çetinkaya Belde Belediye Başkanı Hadi Sezer, düzenlediği basın toplantısıyla 3 yılın değerlendirmesini yaptı. Belediye Başkanı Hadi Sezer, “Hizmet binamızda her türlü hizmetin verilebileceği çok amaçlı düğün salonumuzu faaliyete geçirdik. Eski hizmet binamızı da önümüzdeki günlerde değerlendirip, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Belde sınırları içersin de bulunan yarım kalan hastane inşaatının ne olacağı herkes tarafından merak konusu. Bu atıl kalan yeri bana versinler, ben oraya bir üniversite getiririm. Adını da Kızılırmak Üniversitesi yaparım” diye konuştu.
Bafra Belediye Başkanlığı’na aday olup olmayacağı yönünde açıklamada bulunan Başkan Hadi Sezer, “Şuanda Çetinkaya Belediye Başkanıyım. 2014 yılına kadarda bu görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Beldeler kapanacak mı kapanmayacak mı? henüz belli değil. Eylül’de yasa çıkacak. Siyaset yapacaksak Bafra’da yapacağız, o zamanın şartlarında ne olur ne biter onu bilemem” şeklinde konuştu.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.