Hacınabispor'dan Osman Şenocak'a teşekkürler

Hacınabispor'dan Osman Şenocak'a teşekkürler

Hacınabispor kulübü Bafra Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Osman Şenocak'ı makamında ziyaret etti.

A+A-

Hacınabispor Kulübü Bafra Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Osman Şenocak'ı makamında ziyaret ederek yeni sezonda yapılacak projeler hakkında bilgiler verdi. Kulüp Başkanı İsa Köprü ziyarette, gençlik Hizmetleri Spor Müdürü olarak siz tüm spor branşlarına elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz biz buna bizzat şahidiz ve Bafra'mızın iki kulübüne 1930 Bafraspor ve biz hacınabispor kulübüne desteğinizi hiç bir zaman kesmediniz bundan dolayı önce şahsınıza sonra Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğüne teşekkür ederiz. 

ÖNÜMÜZ YIL BAFRA FK İLE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

Hacınabispor Kulübünün bir aksilik olmazsa önümüz yıl Bafra Futbol Kulübü (Bafra FK) olarak devam edeceğiz. inşallah Baframıza hayırlı olur ve layık olduğumuz lige çabucak geliriz" dedi.

Hacınabispor kulübü Bafra Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Osman Şenocak ise, ziyraretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek, önümüz sezon için başarılar diledi.

Ziyarete, Hacınabispor Kulübü Başkanı İsa Köprü, Hacınabispor Futbol Şube Sorumlusu Arif Öztürk, Basın Sözcüsü Oğuzcan Türk, Hacınabispor Sportif Direktör Erdoğan Er katıldı.

Ziyaret sonunda Hacınabispor kulübü yöneticileri Osman Şenocak'a üzerinde Bafra FK logosu olan Bafra Çetinkaya köprüsü plaketi takdim etti.

Haber : Emre Şahinol

hacinabispordan-osman-senocaka-tesekkurler.JPGhacinabispordan-osman-senocaka-tesekkurler-001.JPG

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.