Hacınabispor Hazırlık Maçında Boyabat İle karşılaştı

Hacınabispor Hazırlık Maçında Boyabat İle karşılaştı

Hacınabispor Hazırlık Maçında Boyabat'a 3 -0 mağlup oldu.

A+A-

Yeni bir yapılanmaya giren ve sadece Bafra ilçesi değil; başka il ve ilçelerden de oyuncular transfer eden, bu sezonda Samsun Süper Amatör Lig' in de mücadele edecek olan Bafra Hacınabispor; Hazırlık maçında, BAL Ligi takımlarından Boyabat 1868 takımına 3- 0 mağlup oldu.

Bu yıl; Samsun Süper Amatör Lig' de başarılı olup, BAL Ligi' ne yükselmeyi amaçlayan Bafra Hacınabispor; Yeni Bafra Stadı' nda, 26 Eylül Perşembe günü, saat 15. 00' de, BAL Ligi takımlarından Boyabat 1868 ile karşılaştı.

Boyabat 1868 takımının iyi bir mücadele sergilediği maçta;Hacınabispor'un genç oyuncuları için bu maç iyi bir prova oldu.

Bafra Hacınabispor Teknik Direktörü Zekeriya Köklükaya; kuvvetli bir rakip ile oynadık ve futbolcularımız, ellerinden gelen gayreti gösterdiler.Bu maçtan önemli dersler çıkardık ve aksayan yönlerimizi görmüş olduk.

Bugünden itibaren; eksik olduğumuz konularda daha çok ve yerinde  çözümler üretmek için çalışmalarımıza ara vermeden çalışmalara başladık. Rakibimiz Boyabat 1868 takımını kutlar, BAL Ligi' nde  kendilerine başarıar dileriz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.