Hacınabispor Başkanı İsa Köprü'den Önemli Açıklamalar

Hacınabispor Başkanı İsa Köprü Samsun'un Önde gelen basın kuruluşu Samsun Medya Grup'a (SMG) özel açıklamalar yaparak, Yolumuza Emin Adımlarla Yürüyoruz" dedi.

A+A-

Emin adımlarla ilerliyoruz

Hacınabispor Kulüp Başkanı İsa Köprü, “Futbolda önemli olan emin adımlarla ilerlemek. Biz kendimizden emin şekilde yolumuza devam ediyoruz” dedi

ASANSÖR TAKIM OLMAYACAĞIZ

Güçlü yönetimle birlikte Bafra futboluna kalıcı başarılar armağan edeceklerini ifade eden Başkan Köprü, “Sezon başında kulübümüzün başına geçerken birbirinden başarılı kişilerle bir araya geldik ve gücümüzü ortaya koyduk. Samsun’un başarılı hocalarından Zekeriya Köklükaya ve profesyonel futbolcu arkadaşlarımızı takımımıza getirdik. Futbolda önemli olan şey emin adımlarla ilerlemek. Biz kendimizden emin şekilde yolumuza devam ediyoruz. Bu şekilde başarı kalıcı olacak. Biz asansör takımlar gibi ‘in, çık’ olmak istemiyoruz. Hacınabispor’u sağlam ve kalıcı başarısıyla üst liglerde yaşatacağız” diye konuştu.

DESTEK BEKLİYORUZ

Başkan Köprü, "Futbolda işler her zaman şanslı gitmiyor. Ligin ilk 10 haftasını namağlup lider olarak tamamladık. Sonrasında şanssızlıklar yakamızı bırakmadı. Ama biz aynı ruh ve inançla yolumuza devam ettik. Son 3 maçı kazanarak yeni bir hava yakaladık. Lig bitimine 7 haftalık bir zaman kaldı. Bugün Şehrimizin en büyük markası olan Samsunspor’un yaşadığı başarı bizlere de örnek olacak. Futbol taraftarsız olmuyor. Taraftarımız bizi sezon sonuna kadar desteklesin ve manevi güç olarak arkamızda dursun. İnşallah başarı elde ederek profesyonel liglerde Bafra'mızı en güzel şekilde temsil edeceğiz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.